Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
joca je napisao/la:Ima rodak Grasu20 na stranu zastavu USA I nije platio nista osim 400usd za 5 godina. Vozi sa plovidbenom dozvolom,jedina stvar je sto on mora upravljati brodo,sve ostalo je isto a za trecinu jeftinije.njegov brod je malo veci I on kaze da je murter neprovjeren a Graso je Graso.Njegov frend iz Sibenika je narucio brod I sredinom 4mjeseca ce ga preuzeti pa idem na boat show u split I mozda do sibenika pogledati ga.kolika je garancija na plastiku kod nasih proizvodaca,kod njih je 5god?
zagor je napisao/la:ok ali tvoj murter ipak ne kosta 10.000e,da je takva cijena opremljenog broda kao sta smo svi mislili i kako je pisalo u oglasima viruj mi ja bi ga prvi kupija kao i vecina s ovog foruma,ali nazalost ispalo je skoro pa duplo skuplje.Takvim nacinom reklame izazvali ste veliki interes javnosti,ali nakon temeljitih info izazvali ste veliko razocaranje makar mi se brod i svidja,ali sada svi gledaju taj proizvod sa zadrskom jer sad sumljaju i u istinitost kvalitete,brzine i ostalog,a sve zbog jednostavne stvari jer ste skrivali tocnu cijenu,pa sada postoji sumnja i da skrivate nekvalitetu broda.Jos jednom napominjem da mi se brod svidja,ali dosta ce sada ljudi pricekat sa kupnjom tako da se na tudjoj kozi uvjere u kvalitet ili nekvalitet broda. pozdrav
gonič zmajeva je napisao/la:Ako dobro plate ,ovi iz otvorenog mora će napisat da je brod odličan i da je pogodan za međugalaktička putovanja. Stanje mora na testu će biti solidna 6-ica samo se to neće vidjeti na slikama.
MURTER 600 je napisao/la:uzmi vrevena i pokušaj biti na testiranju a od gospodina Sijerkovića ili Vakule naruči vrijeme po tvom izboru
MURTER 600 je napisao/la:gonič zmajeva je napisao/la:Ako dobro plate ,ovi iz otvorenog mora će napisat da je brod odličan i da je pogodan za međugalaktička putovanja. Stanje mora na testu će biti solidna 6-ica samo se to neće vidjeti na slikama.
uzmi vrevena i pokušaj biti na testiranju a od gospodina Sijerkovića ili Vakule naruči vrijeme po tvom izboru
joca je napisao/la:Jesi li vidio brod i kako ti izgledaju ti detalji na izloženom brodu?Kolika je dužina ležaja i može li leći troje ljudi?Kako je moguće da je cijena niža nego bilo kojeg u klasi. Ja gledam brod tog tipa ali nisam planirao toliko novca potrošit.MURTER 600 je napisao/la:gonič zmajeva je napisao/la:Ako dobro plate ,ovi iz otvorenog mora će napisat da je brod odličan i da je pogodan za međugalaktička putovanja. Stanje mora na testu će biti solidna 6-ica samo se to neće vidjeti na slikama.
uzmi vrevena i pokušaj biti na testiranju a od gospodina Sijerkovića ili Vakule naruči vrijeme po tvom izboru
zagor je napisao/la:to zmaju,ovo je bilo dobro! ma testovi su im stvarno mjerodavni,ali eto ako nas buduci vlasnik murtera 600 primi na jedan djir da vidimo kakav je brod na moru obecejem da ne dolazim praznih ruku: Di ja pođem s gajbom piva vam dođem!
MURTER 600 je napisao/la:zagor je napisao/la:to zmaju,ovo je bilo dobro! ma testovi su im stvarno mjerodavni,ali eto ako nas buduci vlasnik murtera 600 primi na jedan djir da vidimo kakav je brod na moru obecejem da ne dolazim praznih ruku: Di ja pođem s gajbom piva vam dođem!
nema"beda" može doći i čiko pa čak i tužna sova
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.