Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
tomi je napisao/la:pa mislim da bi
amiklic1 je napisao/la:tomi je napisao/la:pa mislim da bi
Ma sve je zapravo skupo.
Ovo urediš s 30000. Možda osnovno i s 25000, a oni prodaju brod za cca 45000 bez PDV-a, s motorom 40-45 KS. To je skupo.
A kad usporediš da polovni brod uzmeš i za 15000, onda opet dobije drugu dimenziju...
Svakako je puno love pričat o 200-300 tisuća kn....
teranavis je napisao/la:amiklic1 je napisao/la:tomi je napisao/la:pa mislim da bi
Ma sve je zapravo skupo.
Ovo urediš s 30000. Možda osnovno i s 25000, a oni prodaju brod za cca 45000 bez PDV-a, s motorom 40-45 KS. To je skupo.
A kad usporediš da polovni brod uzmeš i za 15000, onda opet dobije drugu dimenziju...
Svakako je puno love pričat o 200-300 tisuća kn....
ako nije tajna ..koliko ce teba ispast brod na kraju tj ...koliko milslis potrosit jer moze se neograniceno..
madi je napisao/la:Očito da je nautička djelatnost popriličnoooo profitabilna, što se vidi u matematici Amija.
Ili, npr auto kupiš za 100.000,00kn a taj isti motor koji se nalazi u njemu (samo mariniziran) a stavljaš ga u barku košta kao cjeli auto. I nije neka logika.
madi je napisao/la:Očito da je nautička djelatnost popriličnoooo profitabilna, što se vidi u matematici Amija.
Ili, npr auto kupiš za 100.000,00kn a taj isti motor koji se nalazi u njemu (samo mariniziran) a stavljaš ga u barku košta kao cjeli auto. I nije neka logika.
baraba je napisao/la:samo naprijed. pokreni posao i zaradi novce, kada je to toliko profitabilno...
Galun je napisao/la:ami pa šta nema arausa25 krmu kakvu spominješ? meni osobno je pičuljan pre ušminkan za naše potrebe,daleko od toga to je brod nr1 ali nije nikako za đep hrvatskih građana,nemožeš ić na lignje a da ne pljucneš 100 eura. a kad i malo bojle gledam ono uređenje u gullu mi je draže,u pičuljana bi me duša bolila da mi kumpanija mokra ulazi u kabinu, pogotovo u ribariji koje prljavštine bude,pa trebo bi imat čistačicu angažiranu. treba imat brod na kojem se osjećaš udobno i opušteno,a ne da misliš dal si šta ošporkal. meni da se nude ta dva broda ja bi prodo pičuljana i uzeo gulla i u život!
teranavis je napisao/la:Oko 35000 EUR bez elektronike,
al' to je okviran iznos.
........ok i sad uravunaj sve svoje ubijene sate u rad razmisljanje nabavku i kupovinu materijala te dodaj sve rabate koje si svojom igrom i spossobnoscu nagrebao hehehe.......daj si placu kao kvalitetnom radniku jer takvom mozda ni zanze nema heh i nakraju si naplati zaradu kao gazda ....i?......
za koliko bis mi prodao brod ? ...onako ko za mene i dopeljao mi ga u rijeku
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.