Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
dome je napisao/la:marin je napisao/la:tomi je napisao/la:bluestar firma-acm iz zagreba buzin,se pokazala jako dobra firma.ništa nema,a jebe svih,ajme naivaca
to legendo
evo dokaza da se ti tomiju dogodi da napiše tu i tamo koju na pametnu![]()
![]()
joca je napisao/la:Gledao mi je brat jučer Murtera u Zg i kaže da mu je preravno dno, šta to znači kod brzine broda i potrošnje? Ima li Nanni servis u Vodicama ili blizini i da li je 21KS dovoljan ili je potreban neki jači motor?Jeli skupo održavati taj motor kod nas ili je bolje uzeti Volvo itd?Slijedeći mjesec sam u Hrvatskoj pa ako netko ima preporuku za neki brodić sa kabinom do 10000Eura neka pomogne.
joca je napisao/la:dobio sam neke slike broda sa tog sajma i sviđa mi se ali nisam planirao potrošiti 16000Eura jer za 2tjedna godišnje to je previše,rekli su da če biti test u otvorenom moru prije Split showa pa čekam da vidim šta oni kažu i koji je njihov komentar.Možda i odjurim do Splita jer su rekli na sajmu da če biti još nekakvi posebni popusti. Šta je potrebno da ovaj brod stavim na USA zastavu za 400USD pošto imam radnu vizu izvana i netrebam plačati ta davanja oko 30%?
joca je napisao/la: ... Šta je potrebno da ovaj brod stavim na USA zastavu za 400USD pošto imam radnu vizu izvana i netrebam plačati ta davanja oko 30%?
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.