Moderatori/ce: tramontana, Moderatori
morski konjic je napisao/la:evo već je netko odgovorio na moj interesantan post..i tko negoli g.primorac,kaže da ulaskom u EU neće više biti jagnjadi
zar stvarno to mislite ?,zar će nam to zabraniti ?? mislim da EU nama s ničim ne prijeti koliko mi sami sebi prijetimo (ako ćemo politiku u butigu ) mi kao narod smo se jako ulijenili i ništa ne volimo baš raditi ..
..evo nam je npr. trgovina narančama i mandarinama totalno opala i dok se optužuje isti EU i uvoz zapravo se radi o lijenosti potrošača ----treba ih guliti ,zato predlažem da tko uzgaja mandarine i naranče da rađe posadi breskve ili što drugo a da se ne treba guliti..tako je i kod janjci ,pašnjaci se silom pretvaraju u građ. terene nebi li se prodali a zna se da na jednu ovcu treba hektar, a P.Zadruge se pretvaraju u uvoznike gotovih proizvoda tj. ukratko, sve se radi da se manje radi a više zaradi ...i sve je to u redu kad bi se barem mladi ljudi visoko obrazovali pa da rade glavom umjesto rukama ali ni to baš ne ide i tada je kriva država,EU,mediteranski način života se spominje pa čak i NATO i masoni...a svašta
janjeći dropčići ??..a Dioklecijan po Pik-ovoj reklami je uživao u mortadeli a po meni biti će prije da je jeo jastoge i filete od ovoga i onoga,fazane i zeci,vepri i jeleni,orade i brancine,pršut i sira a ne ni slane srdele ni dropčiće ni plućice,jer ako je on to jeo onda kvragu i on i svo njegovo carstvo i njegova palača i cijeli split i venecija..
ako janjci i ishlape dolaskom EU nema problema jer će izmisliti još brži brodi na solarno pa ćemo u ribolov na Novi Zeland i tamo će nam oni aboriđini na kolcima vrtiti janjce a mi ćemo im se čuditi da kako su nazadni i barbari (jadne životinje na kolac nabijaju i peču)
pozdrav uz pop. meksičku pjesmu: UNAAAA PAAAAAAALOOOOOMAAAAAAAAA BLAAAAAAAANCAAAAAAAAAAAAAAA
morski konjic je napisao/la:evo dugo me nije bilo ali i sa ovim svojim kratkim crticama iskazujem svoju mudrost iz kojih možete svašta naučiti te vas molim da budete više kreativni u kuhanju jer ovo otkad me nema je poražavajuće a vidjevši od dragog g.Porera kokoš i litru pive na krmi njegovog broda u temi "marenda na brodu" mogao bih reći i zabrinjavajuće ..
morskivrabec je napisao/la:Konjic, puno znaš o kuhinji,
porer je napisao/la:Grijeh, moj najveći grijeh...
pa da bi mogli skuhati pašta fažol i jotu,tripice i jaja ...sendviče raditi..josip je napisao/la:Morski, pa zašto ljudi sole i suše pancete i pršute u današnje vrijeme, kad ima i uvjek svježe kupiti
franco je napisao/la:A ti papaj srdele na lešo!!!!!Da je srdela na lešo tako dobra, sigurno bi se od nje kuhala juha za bolesnika a ne od kvalitetne ribe,ala šampjer..........
morski konjic je napisao/la:bljak !
srdela usoljena nije za ništa nego za vršu ...i to za glavoče,
zar se ne možete sjetiti nečeg jestivog negoli takve otrove prodavati kroz plemeniti naziv kao što je mediteranska kuhinja...ako se već radi o srdeli zašto je u današnje doba soliti ??kad je ima na svakom kantunu i za svačiji đep,zašto?
Natrag na Mediteranska kuhinja
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.