Evo ljudi trebam pomoč od onih koji kupuju preko web shopova,kako i iznad koje cifre se plača carina ili pdv kad se kupuje iz inozemstva? Dali je moguč povrat ( talijanske "ive") poreza kad se kupuje od njih?
Help!!!!
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
porer je napisao/la:, naručim u depozit skladište Trst pa skoknem u Europu po robu ...
porer je napisao/la:Ja ne čekam nikamo da uđemo, naručim u depozit skladište Trst pa skoknem u Europu po robu Ivu ne potražujem, većinom mi je i ne naplate (ili naplate samo na transport). Usput špežica u Famili, pizza preko puta Digitrona u Bujama, di ćeš bolje...
bobipu je napisao/la:Ajde Porer objasni kako to rijesis u trstu,npr koje skladište,na čije ime ,i to sa porezom? Iz pule sam,i imam strica u trstu pa ako se ne moŽe na moje ime mogu riješit to na njegovo iako bi rađe na svoje jer u protivnom triba dat njegov porezni broj i logirat se sa njegovim podacima! ovi od kojih bi naručiva su u italiji tako da bi se moglo dogovorit isporuku u trstu samo me zanima kako funkcionira sve to skupa?! MoŽe i na pp , fala
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.