madi je napisao/la:Zanima me vaše mišljenje, kad ste se ulovili cijena. Za uređenje GULL-a, znači dopeljem ga domaćem majstoru u kit varijanti ("golo telo") i on "pobaca" svu opremu na njega + motor +....., uglavnom, nakon toga idemo na dizalicu, bacamo u more, stavljamo ključ i vozi, traži me 5.000€. Dali je to puno (dosta novaca je
). Imam vremena, imam volju da krenem sam u uređenje ali nemam iskustva pa mi je veliki upitnik nad glavom
Opremanje broda je složn proces zbog same činjenice da na malom objektu objedinjuje nekoliko sasvim različitih struka. U maloj brodogradnji su se iskristalizirali svestrani majstori koji samostalno mogu odraditi veći dio posla i pretpostavljam da si takvoga i našao. Ako sam dobro shvatio, nisi sam nikad ništa radio niti učestvovao u sličnom poslu?
Gledaj, jedno je ako imaš želju uloviti se toga posla kako bi nešto naučio.To će ti biti sasvim sigurno korisno iskustvo, pogotovo kasnije pri odžavanji plovila i pri njegovom korištenju. Smatram jako hrabrim ljudima one koji se odluče na krstarenje s familijom a o brodu ne znaju osnovno. Ako se odlučiš na samogradnju znaj da će to biti dug i ne jednostavan proces - na to moraš biti spreman, prvenstveno psihički.
Druga opcije je ako ne možeš zatvoriti financijsku konstrukciju uključivši majstora pa si prisiljen na samogradnju.To je i najgora opcija jer nećeš u njoj naći zadovoljstvo. Recimo da je to ravno robiji.
Treća opcija je ako se premišljaš je li to visoka cijena ili ne. Da bi ti ntko odgovorio na to trebaš specificirati što očekuješ da ti majstor sve napravi, a tu je cijeli niz mogućih varijanti. Ono što ti mogu preporučiti je da na papir staviš sve što očekuješ od majstora za taj novac. I dobro je,ako se odlučiš za majstora da uz tebe bude netko tko se razumije u proces male brodogradnje tko će s vremena na vrijeme baciti oko na ono što meštar radi. Za jedan ozbiljan posao koji uključuje ugradnju motora,osovinskog voda, kormila sa instalacijom, rezervara,uređenje stolarije, tapicirunga, ugradnja prozora,zatvaranja stijene, provlačenja elektro instalacije, instalacije vode, ugradnje cijelog niza uređaja, bokoštitnice, inoksa,,, i masu ostaloga, cijena od 5 000 eura nije nerealna. Manje je bitno je li to 500 eura manje ili više u startu, koliko je bitno da je sve napravljeno solidno jer ćeš inače kasnije plaćati.
Nije pogrešno kad se kod brodova ove klase uzima okvirno za financiranje ključ - trećina trup, trećina motor, trećina opremanje.
Želim ti da što prije zaploviš i da brodogradnja čim prije ostane za tobom.