Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
luc je napisao/la:Zašto baš Quick ?
luc je napisao/la:Pa pitan za Quick jer sam i ja u fazi da kupim punjač, razmišlja sam o Cristecu, s obzirom da je servis u Splitu, ali iman Quicka i sad u brodu ide mu peta godina, nikad ništa, jedino se dosta čuje ventilator.
Galun je napisao/la:da bu čovek riječ rekel koliko detalja će imat taj gull,ni pola jahti na jadranu neće imat opreme ko tvoj gull,nije ni čudno onda kad vidim koliko posla je tu da neki traže preko 50000 eurića za brod od 7 i pol metara.pohvale za sve!
amiklic1 je napisao/la:Galun je napisao/la:da bu čovek riječ rekel koliko detalja će imat taj gull,ni pola jahti na jadranu neće imat opreme ko tvoj gull,nije ni čudno onda kad vidim koliko posla je tu da neki traže preko 50000 eurića za brod od 7 i pol metara.pohvale za sve!
ma to se ja malo igram ...
A ti šta se prodaju za 50000 Eur nemaju nikakve opreme. Ovo kod mene će stvarno bit' jahta za te. A da ga i prodam kasnije za 50000 još bi dobro i zaradio. neko radi godinu dana za lovu koju bi ja diga na toj prodaji .
Pa sad računaj kakve su te cijene po kojima se brodi nude... Ja imam sve račune za svu opremu koju sam kupovao, pa ću na koncu, kad sve završi, najvjerojatnije sjest i sve zbrojit. Onda ćemo izbrojit' mrtve i vidit koliko je došao brod. Ovako odoka, nemam blage veze...
Trogiranin je napisao/la:Ami i ja sam sve pisa i na kraju zbrojia, ali se zajeba !Crvenu knjigicu imam dobro pohranjenu. Pitala me žena: A je li odakle nama toliki novci ? Zato ako i zbrojiš : "stampa silencio" !
Kiana je napisao/la:I ja san sve pisa a nisan zbrojia doklen nisan lipo posli prve noći na Plavniku, sutradan popodne na sidru, bonaca, mir, nigdi nikog, sunce zalazi, izvadija ohlajenu butilju vina, natoćija ženi i sebi po bičer, uzea digitron i tek onda…. zbrojia. I kad san vidia konačnu numeru, nisan ništa ositija. Zatvoria san teku i lipo natočija drugi bičer, kucnija se sa ženom i reka: Neka ti je mirno more, Kiana…
som je napisao/la:amiklic1 je napisao/la:Galun je napisao/la:da bu čovek riječ rekel koliko detalja će imat taj gull,ni pola jahti na jadranu neće imat opreme ko tvoj gull,nije ni čudno onda kad vidim koliko posla je tu da neki traže preko 50000 eurića za brod od 7 i pol metara.pohvale za sve!
ma to se ja malo igram ...
A ti šta se prodaju za 50000 Eur nemaju nikakve opreme. Ovo kod mene će stvarno bit' jahta za te. A da ga i prodam kasnije za 50000 još bi dobro i zaradio. neko radi godinu dana za lovu koju bi ja diga na toj prodaji .
Pa sad računaj kakve su te cijene po kojima se brodi nude... Ja imam sve račune za svu opremu koju sam kupovao, pa ću na koncu, kad sve završi, najvjerojatnije sjest i sve zbrojit. Onda ćemo izbrojit' mrtve i vidit koliko je došao brod. Ovako odoka, nemam blage veze...
To samo misliš da bi dobro zaradio.Napravio si dobar brod i to nema cijenu(koja je paprena).Ja sam sve račune čuvao i na kraju, kad je trebalo zbrojiti koliko je to odustao sam da me ne udre srce ali nije mi krivo.To se nemože platitiTo zadovoljstvo kad ga završiš.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.