surfer je napisao/la:Isakac ti si onda isto nikonaš?!...bio je frend sa D700 tamo ali ju nije baš uhvatio, ja sam doletio po ure kasnije jer sam bio do punte đir...

Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
surfer je napisao/la:Isakac ti si onda isto nikonaš?!...bio je frend sa D700 tamo ali ju nije baš uhvatio, ja sam doletio po ure kasnije jer sam bio do punte đir...
isakac je napisao/la:Nadam se da je ovaj prijedlog samo šala
lupis je napisao/la::lol: ,dobro ti je Surfer došla ova akcija "ignoriranja",ne moraš se izjasnit......,neka,ja ssretan da ti brineš barem o pingvinima...
Svi bi vi nešto čuvali,ali na drugom kraju svijeta,žalosno!
lupis je napisao/la::lol: ,dobro ti je Surfer došla ova akcija "ignoriranja",ne moraš se izjasnit......,neka,ja ssretan da ti brineš barem o pingvinima...
Svi bi vi nešto čuvali,ali na drugom kraju svijeta,žalosno!
surfer je napisao/la:ako bi to područje išli zabranjivat za ribolov, prvo šta bi se desilo bi neko došao i pokušao ju ubiti, zabranjivat ribolov nema nekog prevelikog smisla jer se tamo ide samo na lignje
surfer je napisao/la:ako bi to područje išli zabranjivat za ribolov, prvo šta bi se desilo bi neko došao i pokušao ju ubiti
tramontana je napisao/la:surfer je napisao/la:ako bi to područje išli zabranjivat za ribolov, prvo šta bi se desilo bi neko došao i pokušao ju ubiti
Piiii, al ste vi Puležani genocidni![]()
Ubilo kornjaču (oliti žabu pokrovatu)... sad 'oćete ubit morskog čovika ... ne znam
lupis je napisao/la:i ako nikom osim lignjolovcima ne smeta,tko će ju koknut?..sad kad je tu pa zar je problem zatvorit za ribarenje svim alatima par milja mora
arbo je napisao/la:....bla,bla.bla......,.....bla,bla...............,bla,bla.............,bla,bla,bla...........,pljuc.......,bla,bla......Tvoji postovi u ovoj temi,to je i iz satelita vidljivo nisu usmjereni na zaštitu medvjedice nego su samo još jedna prilika da u maniri pravog parazita(sori na izrazu ali jebi ga nisan naša primjereniji) zariješ rilce u nečije mišljenje i stav i cikaš do bola.Naslađivat se mišlju i prcat da Surfer koji brine o zaštiti kitova "tamo negdje" više neće zbog medvjedice moć panulat "doma" na Kamenjaku je za mene bolesnjava.To je ono što je kod nekih već počelo izazivat alergijske reakcije.To ti je jedina hrana kao što ti forum pruža jedinstvenu priliku da se stresa i frustracije nakupljenog u stvarnom životu uspješno rješavaš tu a ne kod psihoterapeuta ili na moru.Kad toga postaneš svjestan onda ćeš u svom nonmefregizmu(zaboli me kita za sve)nać onu mjeru kad tvoj cinizam i sarkazam može prolazit kao malo iskrivljeniji humor. Nemam apsolutno niš protiv tebe osobno ali odmori čovječe.Zamisli da nas je 100 takvih pa na ča bi liči forum? Na deponij svačijeg sr@**a.Pozdrav lupis i nemoj me krivo shvatit.
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.