Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
Jenny je napisao/la:osiguranje je obavezno samo ja nikad od nikog nisam čuja da su mu ga tražili osim kod registracije
porer je napisao/la:Navodno je obavezno za sva plovila?!?
Može li netko napisati detalje jer poznanik mi tvrdi da ga je jučer zaustavila policija na moru i da su mu ga tražili. Dalje je slijedilo objašnjenje kako je osiguranje obavezno za sva plovila. WTF?
weiss je napisao/la:porer je napisao/la:Navodno je obavezno za sva plovila?!?
Može li netko napisati detalje jer poznanik mi tvrdi da ga je jučer zaustavila policija na moru i da su mu ga tražili. Dalje je slijedilo objašnjenje kako je osiguranje obavezno za sva plovila. WTF?
tg-boy je napisao/la:onda treba li mi ili ne treba polica osiguranja ako imam motor ispod 15 kw?
tg-boy je napisao/la:onda treba li mi ili ne treba polica osiguranja ako imam motor ispod 15 kw?
Marac je napisao/la:Moj savjet je da ne treba kalkulirati s tih 180,00 kuna, jer uvijek se može dogoditi da svojim brodom napravimo nekom drugom štetu pa u tom slučaju to osiguranje pokriva.
opus je napisao/la:Marac je napisao/la:Moj savjet je da ne treba kalkulirati s tih 180,00 kuna, jer uvijek se može dogoditi da svojim brodom napravimo nekom drugom štetu pa u tom slučaju to osiguranje pokriva.
Samo za napomenu, polica je za nematerijalne stete trecim osobama.
tg-boy je napisao/la:opus je napisao/la:Marac je napisao/la:Moj savjet je da ne treba kalkulirati s tih 180,00 kuna, jer uvijek se može dogoditi da svojim brodom napravimo nekom drugom štetu pa u tom slučaju to osiguranje pokriva.
Samo za napomenu, polica je za nematerijalne stete trecim osobama.
nematerijalne .... a šta je to duševni nemir ili zagađivanje zraka, buka prskanje mora...itd....
uglavnom znaći ne treba.... a šta onda pokriva tih 180 kn
Natrag na Ploviti u okvirima zakona, sigurnost plovidbe
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.