porer je napisao/la:Znam ja jednoga što ga je htio kupiti čim su došli Odgovarali smo ga dugo i uspjeli, na kraju je odustao. Sreća njegova. A pričao je totalno drugačije nego ti sada
sječam se tog doba
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
porer je napisao/la:Znam ja jednoga što ga je htio kupiti čim su došli Odgovarali smo ga dugo i uspjeli, na kraju je odustao. Sreća njegova. A pričao je totalno drugačije nego ti sada
wildstar je napisao/la:tg-boy je napisao/la:a ljudi kako me wild privarija za skuter, uvalija mi je kineza (na tehničkome su po ure tražili kako će ga nazvat i koje je boje) od 50 ccm , posli mi je jedva proša tehnički jer ga je čiča stavija na traku pa je ispalo da ide 54km/h a ja se kunen da je novi, pa mi se onda činilo da slabo vuče (ja i žena i 30%uzbrdica - 150 +80 kg i ide) a još nisam mu da ni blokadu skinit, a ljudi skutera -- od elektronike mu fali samo rikverc svitlo, di god san doša ljudi nemogu virovat da je 50 kubika, a cijena 5999,99kn pa ti vidi.... skroz me zajeba
Ajde za oštetu ču te naučit panulavat na lignje ka i prijatelja pa me je sada uredija jači je od mene.
wildstar je napisao/la:Za dva tri miseca dobivam 5;9,9;15 na testiranje tj mučenje do besvjesti pa ču malo više onda napisat o njima ako prođu sva moja maltretiranja bit će u jesen u prodaji.
dome je napisao/la:Kinezi su gora pošast od bilo kakve recesije oni su ko skakavci sataru sve prid sobom.
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.