Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
u pravu si ovaj nema nikakvu izolaciju,što se tiče ukopavanja moj dojam je da se pri ovoj brzini 7,8kn cili brod ukopa vodoravno za 10 cm,a onda pri daljnjem povećanju brzine izlazi van u pd režim plovidbe koja je u konačnici za sve izvedbenice galeba pa tako i arausu gotovo identičnaGalun je napisao/la:čudno za mitschubishi da je bučan,bit će da je i loša izolacija,a dal je kopa izmedju 7 i 10 kn?
Galun je napisao/la:makineta hvala na odgovoru,bi se dalo nać polovnu i ne baš luksuzno opremljenu za jedno 30 ta tisuća eura,vaše mišljenje?
Galun je napisao/la:gull a koji? u obzir bi mi doslo jedino gull745 ili arausa 25,ali cjene u oglasima su abnormalno velike,i previše su luksuzno uredjeni sta meni nije potrebno,a nemogu nać ni jednog gulla da ima neki motor od 80 ks i standard opremu,pa ostatak se ugradi po potrebi.a možda bi se našla koja arausa,meni ni ona nije loša,kad sam ušo u nju naspram starog galeba,mjesta ko u priči,jedino je provena kabina bolje izvedena kod gulla zbog sunčališta,dr velike razlike ne vidim,čak mi se čini da arausa ima nešto veću krmu.
Galun je napisao/la:kako stvari stoje izgleda da su novi brodovi jeftiniji od polovnih,amiklić kolika bi bila cjena gulla ili arause sa prozorima,siber vratima,hidr kormilom,provenom ogradom i gotovim temeljima za motor,i obučenim interijerom u skaj,ako slučajno znaš otprilike,da znam sta me ceka. hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.