Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
zoka je napisao/la:Ami ,pripazit ćeš poslije kad budeš vezao bokoštitnike da ti se ne desi kao mom priki.Pomakao
je bokoštitnik točno na ispuha od webasta pa mu ga je rastoplio.Njemu je doduše ispuh sa strane,a barka
nije gull već antares 760.
amiklic1 je napisao/la:Šta se tiče grijanja i mogućeg smrada, imam također opciju stavit drugu cijev i negdi je provest. U biti, plastika smrdi dok ne "sazrije". Tako je i kod drugih stvari, a evo kolega ima baš kao i kod mene i kaže da je upočetku smrdilo, pa je ostavio neko vrime da radi na maksimumu dok bi panulava, i prošlo je... kaže da ne valja ništa mazat priko toga jer samo gore napraviš.
Za neke posebne nosače nemam potrebe, jer se cijev provlači ispod poda kokpita (tu će bit s dvi metalne brage uhvaćeno da ne visi, onda ide iznad spremnika nafte (na tom dijelu je izolirana izvana), pa ulazi u kuhinju.
... Komande su već na komandnoj ploči, na okomitom dijelu desno od volana.
Galun je napisao/la:pozdrav svima,zanima me dali se za gulla 745 dobije stalna registracija ili svakih 5 god ponovo,jer je na vod liniji 6.90,a preko svega 745,pitam jer galeb mi je reg stalno,a preko svega je dug 7.15.
MPEX je napisao/la:Galun je napisao/la:pozdrav svima,zanima me dali se za gulla 745 dobije stalna registracija ili svakih 5 god ponovo,jer je na vod liniji 6.90,a preko svega 745,pitam jer galeb mi je reg stalno,a preko svega je dug 7.15.
Ja san svoga gulla registrira prošle godine u 9 misecu i dobija trajnu dozvolu- područje plovidbe III, a prijatelj je svog gulla registrira 2008 u lito i dobija dozvolu na 5 god.- područje plovidbe IIIa. tako da ja mislim da je to proizvoljno od kapetanije do kapetanije i kako se kome svidi.
Galun je napisao/la:pa neće valjda kapetan mjerit barku,valjda gleda papire koje se dobiju od proizvodjača,bilo bi bolje da u knjižicu se upiše ova manja mjera,jer kad udjemo u EU pitaj boga koliko će koštat registracija.
oneeyed je napisao/la:Jenny, ima li razlike ako je platforma plastična, praktično neodvojiva ili ne?
Jenny je napisao/la:oneeyed je napisao/la:Jenny, ima li razlike ako je platforma plastična, praktično neodvojiva ili ne?
nema veze jeli plastična ili je od nekog drugog materijala bitno je da je fizički odvojiva odnosno da se vidi spoj i da s trupom ne čini jedno tijelo, ali napominjem ako i nije montažna i čini jedno tijelo s trupom opet sve ovisi od osobe iz kapetanije koja pregledava brod, ako platforma nije upisana u dužinu iz svjedodžbe o gradnji on pri pregledu može ( a i nemora) zažmirit i može napisat miru bez platforme,a opet može napisat da je zatekao platformu i onda upisat i njenu dužinu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gostiju.