Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
som je napisao/la:Amiklic1,za ove cijevi od grijanja koje si laminirao mogu ti reći da nije baš dobro rješenje jer će ti davat na plastiku kad se ugriju.Neda se spavati u brodu nakon dva-tri sata grijanja a zimi je noć duga.Ja sam probao premazivati sa svime ali sam na kraju zamijenio cijevi i sad je sve OK,više ne smrdi.Inače cijevi su izvana crne,unutra aluminij a sredina karton druge nisu baš dobre.
Kiana je napisao/la:Amiklic1 – onu dvojnu spinu sam imao i ja, ali dosta brzo se izlizu zubi na plasticnoj rucici s kojom otvaras spinu. (jedna strana se otvara na jednu stranu a druga obratno, pa laganim forsiranjem u suprotnom pravcu, odu zubi) To je jedno.
Drugo: nakon nekog vremena ne drzi keramicni ventil pa pumpa za vodu lupa..........
baraba je napisao/la:zašto ne ugrađuješ ventile sa inoks ručkama?
i ako se dobro sjećam, ne da mi se tražiti slike, koristiš inoks list kormila? znaš za probleme kada u moru imaš i mesing i inoks?
gull je napisao/la:pozdrav,
AUUUUUUUUUUUUUUUUUU Ami ali ce biti ostecenog gelcoata u kabina sa ovim rusvajom u njoj a nista prije rada nije zaklonjeno najlonom... daj boze da nebude.
Odma tu na razini palube u kabini napravi policu od live do desne bande broda siroka po tvom ukusu...
amiklic1 je napisao/la:pa ja sam laminirao original Webasto cijev. Laminat je samo pričvršćenje da cijev stoji na mjestu. Ima i drugu funkciju, a to ću stavit kasnije. Znači ne ide zrak preko plastike nigdje... Možda nisam prije spomenuo
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.