Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
picaferaj je napisao/la:Na popisu izlagača za zg sajam nautike nisam primjetio firmu ACM boats.Jeli netko zna di bi trebala bit ta prezentacija sa promotivnom cijenom u vrijeme sajma nautike?
Siki je napisao/la:gavijal! eto vidiš ti si zadovoljan sa Hyundaiem a ja sam zadovoljan sa peugeotom 206 i imam ga od 99 (prve serije) godine bez ikakve greške i super sam zadovoljan.
To nisu i nikad neće biti usporedbe jer ono šta je na moru se koristi trideset godina i tek se sada utvrđuju prave vrijednosti kvalitete, a ono šta se sada izlaže na sajmovima je mazanje ljudima oči jer nema veze sa kvalitetom.
Imaš temu o novom Galebu pa ćeš vidjeti kako su novopečeni majstori htjeli iskusnog čovjeka sa mora, zajebati loše napravljenim glebom. Ovo šta se danas radi sa plastikom nije niti blizu kvaliteti nekadašnje proizvodnje!!! Zbroji svu opremu pa ćeš vidjeti da cijena ovog broda nema veze sa realnošću!!!
To je isto kao brodovi drveni građeni u turskoj, kada ga kupiš onda ga dovedeš u Hrvatsku i naši ljudi ga neće u Hrvatskom registru brodova prihvatiti jer nije građen kvalitetno isto kao naši brodovi. Taj acm-boats je poznat po Tahoe gliserima koje možeš samo po jezeru Tahoe voziti ili po Jadranskim portima. Takvi brodovi su građeni za ljude koji se spuste na more iz Zagreba, Berlina ili drugih gradova i uživaju na našem Jadranu max 15 dana, a po zimi ih drže na nekom depotu ili u nekoj garaži. Materijali i sve šta se koristi na moru je uvijek duplo do trostruko skuplje od onih na kopnu!!! neka dođu ti iz acm-boatsa u Split ili Rijeku pa dođite slušati kritike publike, a ne u Zagreb. More je za ljude s mora, a kopno za ljude sa kopna i tu je priči kraj!!!! Sorry ali ova cijena ovog broda nije prihvatljiva tj. je naivno jeftina, za ljude koji godinama uređuju svoje barke.
Siki je napisao/la: .... u Split ili Rijeku pa dođite slušati kritike publike, a ne u Zagreb. More je za ljude s mora, a kopno za ljude sa kopna i tu je priči kraj!!!! Sorry ali ova cijena ovog broda nije prihvatljiva tj. je naivno jeftina, za ljude koji godinama uređuju svoje barke.
gavijal je napisao/la:Taj Murter treba vidjet pod
A: uzivo a ne na fotkama
B: U moru
C: za 10tak godina i onda zakljucit da li je bio dobra kupovina ili ne
picaferaj je napisao/la:Na popisu izlagača za zg sajam nautike nisam primjetio firmu ACM boats.Jeli netko zna di bi trebala bit ta prezentacija sa promotivnom cijenom u vrijeme sajma nautike?
gonič zmajeva je napisao/la:1 km od zg velesajma
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.