bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la branimir colic » 12. 02. 2010. (21:50)

Obmana da se privuče pažnja, a onda-oprostite zabunom smo zaboravili staviti jedinicu isprid :D to se moze zaključiti i iz naziva Murter-kakve veze on ima s murteron heba te...ja mislija da se otvorija domaci skver ;)
Ploviti se mora priko sinjeg mora...
branimir colic
New Entry

PostPostao/la picaferaj » 14. 02. 2010. (16:12)

Na popisu izlagača za zg sajam nautike nisam primjetio firmu ACM boats.Jeli netko zna di bi trebala bit ta prezentacija sa promotivnom cijenom u vrijeme sajma nautike?
picaferaj
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Antares 6

PostPostao/la street » 14. 02. 2010. (16:16)

picaferaj je napisao/la:Na popisu izlagača za zg sajam nautike nisam primjetio firmu ACM boats.Jeli netko zna di bi trebala bit ta prezentacija sa promotivnom cijenom u vrijeme sajma nautike?

kod njih u Buzinu
street
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Ribar 480

PostPostao/la Siki » 15. 02. 2010. (23:20)

gavijal! eto vidiš ti si zadovoljan sa Hyundaiem a ja sam zadovoljan sa peugeotom 206 i imam ga od 99 (prve serije) godine bez ikakve greške i super sam zadovoljan.
To nisu i nikad neće biti usporedbe jer ono šta je na moru se koristi trideset godina i tek se sada utvrđuju prave vrijednosti kvalitete, a ono šta se sada izlaže na sajmovima je mazanje ljudima oči jer nema veze sa kvalitetom.
Imaš temu o novom Galebu pa ćeš vidjeti kako su novopečeni majstori htjeli iskusnog čovjeka sa mora, zajebati loše napravljenim glebom. Ovo šta se danas radi sa plastikom nije niti blizu kvaliteti nekadašnje proizvodnje!!! Zbroji svu opremu pa ćeš vidjeti da cijena ovog broda nema veze sa realnošću!!!
To je isto kao brodovi drveni građeni u turskoj, kada ga kupiš onda ga dovedeš u Hrvatsku i naši ljudi ga neće u Hrvatskom registru brodova prihvatiti jer nije građen kvalitetno isto kao naši brodovi. Taj acm-boats je poznat po Tahoe gliserima koje možeš samo po jezeru Tahoe voziti ili po Jadranskim portima. Takvi brodovi su građeni za ljude koji se spuste na more iz Zagreba, Berlina ili drugih gradova i uživaju na našem Jadranu max 15 dana, a po zimi ih drže na nekom depotu ili u nekoj garaži. Materijali i sve šta se koristi na moru je uvijek duplo do trostruko skuplje od onih na kopnu!!! neka dođu ti iz acm-boatsa u Split ili Rijeku pa dođite slušati kritike publike, a ne u Zagreb. More je za ljude s mora, a kopno za ljude sa kopna i tu je priči kraj!!!! Sorry ali ova cijena ovog broda nije prihvatljiva tj. je naivno jeftina, za ljude koji godinama uređuju svoje barke. :Other20:
Mala!!! Ja sam tvoja zlatna želja, tri puta ću ti ispuniti ribicu!!!
Siki
Member

Tip plovila: Primorka (Torpedo 14/16)

PostPostao/la SEA » 16. 02. 2010. (10:56)

ajmo pricekat da taj brod izade vani i bude gotov

svako kupuje brod za svoju potribu ako mu je gust otic na ribe ,bacit mrizu (sve za hobi) i sa familjon skocit liti na more
onda mu ne triba razarac streljko za bit 365 dana na moru

taj brod ce u konacnici ispat skuplji ja virujem ali ne bas puno skuplji

ali u jednom se slazem acm nesto tu ne stima jer ako bude sve kako stoji kod njih u oglasima
unit ce revoluciju pokupit ce dobar dio trzista sad imaju za 7700eura diesel od 135ks 11 880eur diesel od 250ks(ovi zadnji motor je mali dragulj i volvo D3 mu moze puvat)

pa taj novi fiserman zagreb 9 mislim oko 50t eur

neznam odakle izvlace te cijene jer usporedba s drugima oni su bagatelni

od njih sam vidia holiday 720 32 t eur i za tu lovu brod je bia ok(finalna izrada je stekala) ali su rekli da je to bio prvi i na brzinu za sajam i da ce ostali bit korektni (to vjerujem jer sam isti brod vidia prije s benzincem z noga i zavrsna izrada je bila puno bolja)

ajmo pricekat taj murter 600 pa vidit

:wave:
SEA
Senior Member

Tip plovila: ACM 43 dynasty yanmar 6ly2 x2

PostPostao/la gavijal » 16. 02. 2010. (14:26)

Siki je napisao/la:gavijal! eto vidiš ti si zadovoljan sa Hyundaiem a ja sam zadovoljan sa peugeotom 206 i imam ga od 99 (prve serije) godine bez ikakve greške i super sam zadovoljan.
To nisu i nikad neće biti usporedbe jer ono šta je na moru se koristi trideset godina i tek se sada utvrđuju prave vrijednosti kvalitete, a ono šta se sada izlaže na sajmovima je mazanje ljudima oči jer nema veze sa kvalitetom.
Imaš temu o novom Galebu pa ćeš vidjeti kako su novopečeni majstori htjeli iskusnog čovjeka sa mora, zajebati loše napravljenim glebom. Ovo šta se danas radi sa plastikom nije niti blizu kvaliteti nekadašnje proizvodnje!!! Zbroji svu opremu pa ćeš vidjeti da cijena ovog broda nema veze sa realnošću!!!
To je isto kao brodovi drveni građeni u turskoj, kada ga kupiš onda ga dovedeš u Hrvatsku i naši ljudi ga neće u Hrvatskom registru brodova prihvatiti jer nije građen kvalitetno isto kao naši brodovi. Taj acm-boats je poznat po Tahoe gliserima koje možeš samo po jezeru Tahoe voziti ili po Jadranskim portima. Takvi brodovi su građeni za ljude koji se spuste na more iz Zagreba, Berlina ili drugih gradova i uživaju na našem Jadranu max 15 dana, a po zimi ih drže na nekom depotu ili u nekoj garaži. Materijali i sve šta se koristi na moru je uvijek duplo do trostruko skuplje od onih na kopnu!!! neka dođu ti iz acm-boatsa u Split ili Rijeku pa dođite slušati kritike publike, a ne u Zagreb. More je za ljude s mora, a kopno za ljude sa kopna i tu je priči kraj!!!! Sorry ali ova cijena ovog broda nije prihvatljiva tj. je naivno jeftina, za ljude koji godinama uređuju svoje barke. :Other20:

Nemam ja Hyundai otkut ti to? Niti je sve nase dobro niti je sve strano sr@**e, drek je drek tko god ga posrao
gavijal
Senior Member

PostPostao/la lupis » 16. 02. 2010. (14:32)

Siki je napisao/la: .... u Split ili Rijeku pa dođite slušati kritike publike, a ne u Zagreb. More je za ljude s mora, a kopno za ljude sa kopna i tu je priči kraj!!!! Sorry ali ova cijena ovog broda nije prihvatljiva tj. je naivno jeftina, za ljude koji godinama uređuju svoje barke.

Ma nije baš tako,te kritike u ST ili RI treba uzet s rezervom,jer dolaze od ljudi kojima je njurganje i prigovaranje u krvi,dok zu u ZG ipak malo tolerantniji i fini,pa neke stvari ti i neće prigovorit ako ocijene da nema učinka!

I druga kontatacija nije u cjelosti točna,mislim da je nama na moru to sve nekako "odvavik",sve ima svoju povjet i tradiciju koja se čak i kad je kriva teško mijenja,jer nismo objektivni.Zato je dobro da nam ljudi s kpna tu i tamo ukažu na neke stvari ili greške kojih mi nismo svjesni jer iste promatramo presubjektivno!
Pa to se vidi iz same činjenice da ljudi s kopna voze redom sve lipe modrne i brze barke,a ko će nama aboriđinma dokazat da ovo ča imamo je "jučer"???
Ma mi smo "najpametniji",a vozimo se u prastarim kramama koje nemogu priko 6 milja,koje seru ulje itd!
Od svog tog uređivanja godinama,kako kažeš, nema ništa...,sve je to šparinjozo i kvaliteta "žnj"!

Treba zato poslušat ponekad i drugoga!
Onaj tko voli more i uživa u njemu,mislim da mu nije problem odvojit 50.000 eu za to,to danas i nije neka lova!Jedan malo bolji auto!
E ali kod nas na moru svi vole trošit na aute a na barke i ne,zato jer im je to nasljedna zabava,koju im je netko nametnuo!
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la gavijal » 16. 02. 2010. (15:28)

Taj Murter treba vidjet pod
A: uzivo a ne na fotkama
B: U moru
C: za 10tak godina i onda zakljucit da li je bio dobra kupovina ili ne
gavijal
Senior Member

PostPostao/la lupis » 16. 02. 2010. (15:33)

gavijal je napisao/la:Taj Murter treba vidjet pod
A: uzivo a ne na fotkama
B: U moru
C: za 10tak godina i onda zakljucit da li je bio dobra kupovina ili ne

:lol: ,jedine barke koje ispunjavaju taj kriterij su Istranka,dalmatinka;Primorka,adriatic 790,Maestrali 400-712,Gradac,Sirius,Jugoplastike,Elani razni do 6 metri,i to je to....druge ili nećete vidjet u moru ili neće bit u proizvodnji ili će se nakon 10 godina tražit povećalom....,gotovo sam siguran da nisam nikoga tu zaboravio,da se neizmjenjen proizvodi dovoljno dugo da bi se o njmu moglo sudit!
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la gavijal » 16. 02. 2010. (15:37)

A kad smo sirotinja, umjesto da lijepo kupis novi brod, ploviš 5-6 godina i prodaš za malu lovu kupiš novi. I fucka ti se da li bu za 10 godina bilo osmoze ili ne.
gavijal
Senior Member

PostPostao/la barakuda » 16. 02. 2010. (17:44)

picaferaj je napisao/la:Na popisu izlagača za zg sajam nautike nisam primjetio firmu ACM boats.Jeli netko zna di bi trebala bit ta prezentacija sa promotivnom cijenom u vrijeme sajma nautike?
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
barakuda

PostPostao/la gonič zmajeva » 16. 02. 2010. (19:08)

1 km od zg velesajma :wtf:
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la weiss » 16. 02. 2010. (19:43)

gonič zmajeva je napisao/la:1 km od zg velesajma :wtf:

Po adresi oko 4.5 km od velesajma. Mozda je i cijena toliko veća. :lol:
weiss
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Belmarin Quintus + Yamaha 40/70

PostPostao/la gonič zmajeva » 16. 02. 2010. (19:53)

Brod se radi, znaš gdje je ona velika hala. Da ona velika moderna hala sva u staklu. Pa sto metara od nje ima jedna baraka. To ti je tu :lol: :lol:
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la barakuda » 16. 02. 2010. (20:20)

Radno vrijeme od 8-16,subotom 8-14
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
barakuda

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.