Mišljenja sam da slike od Keglbajsa govore same po sebi više od riječi ! Ovako sređena jedrilica vrijedi i realno govoreći 20000,00 EUR-a, ali malo ko želi drveni brod i vječno pituravanje jer je održavanje umet od same tikovine di litra kvalitetnog ulja za tikovinu košta od 40,00 EUR-a pa naviše da dalje uopće ne spominjem. Sam motor koji je ugrađen je cifra preko 35000,00 kn jer nije stvar samo goli motor. Pitanje je instalacije, akumulatora, rezervara, komandi itd.itd. U kakvu su stanju okovi kod ove šta se prodaje za jarbol i jedra. Na šta liči jarbol, sajle, jedra da i ne spominjem, i ako to sve treba prominit, kupit neće bit dostatno ni 15000,00 EUR-a za dovest je u stanje kako izgleda ova na Keglbajsovim slikama. Možda je stvarno vidit uživo i detaljno sve pregledat po nekom unaprijed sastavljenom popisu jer tu ima miljun stvari koje treba uzet u obzir od kobilice do vrha jarbila i zadnjeg zatezača pa tek onda razmislit, a ovako na neviđeno na osnovu onoga šta piše u oglasu ja ne bi ni u ludilu. E tu je sad i pitanje puta i smještaja, jer ako dođeš tamo, a ono groblje i fali polka toga onda si ispušija i tu stavku. Uglavnom ...
dobro otvori oči jer jedrilica je ... u odnosu na običan motornjak posebna priča posebno ako će se sa njom i jedriti pa će je se i za tu njezinu u biti izvornu namjenu i uređivati.