Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
primorac je napisao/la:Šta je vani normalna cijena novog broda od 6 metara potpuno opremljenog sa ugrađenim motorom 9950€ ????
Di to???
lošinj je napisao/la:Ja nisam nigdje vidio da je to cijena potpuno opremljenog.Dodaj na to pdv i već se na 12 000.Prije 7g. kada sam kupovao novi auto svi su me odgovarali od Hyundai-a.Kada sam ga kupio i nakon toga se provozao u tada najprodavanijem Peugotu 206 izgledao je kao kanta spram moga iako je bio puno skuplji i sa manje opreme.Točne informacije ćemo znati nakon sajma,a do tada nemojmo nešto što neznamo karakterizirati kao smeće samo zato jer ima realnu cijenu za razliku od naših.
Groff je napisao/la:Marine, razliku ćeš videt kad budeš prodaval
Katana je napisao/la:To ti je zato jer sve sta svaba napravi to ti je amen... pa makar bilo iz 41.. kakav japanac , korejanac ...
barakuda je napisao/la:Bravo meštre ali jesi li ti tamo stvarno bio ili valjaš bez veze ovdje, ja sam obišao i Franka Marine i Royal boats i Baotića.Mislim da je salon odličan a i neke od cijena a možda bi ti bilo dobro ukoliko te stvarno zanima ova tema prohodati do tamo i pregledati plovila,imaju 30-40 novih plovila i kod nikoga još to nisam vidio.Mene zanima taj brod sa nannijem ali ovdje očito ti nisi taj koji išta o ovome zna
Groff je napisao/la:Kako ono dođe? Radim u acm boats i to su vam najbolja plovila na svijetu i tamo rade najbolji prodavači........![]()
![]()
lošinj je napisao/la:Ja nisam nigdje vidio da je to cijena potpuno opremljenog.Dodaj na to pdv i već se na 12 000.Prije 7g. kada sam kupovao novi auto svi su me odgovarali od Hyundai-a.Kada sam ga kupio i nakon toga se provozao u tada najprodavanijem Peugotu 206 izgledao je kao kanta spram moga iako je bio puno skuplji i sa manje opreme.Točne informacije ćemo znati nakon sajma,a do tada nemojmo nešto što neznamo karakterizirati kao smeće samo zato jer ima realnu cijenu za razliku od naših.
gavijal je napisao/la:Hyundai je i statistički puno manje kvarljiv od Peugeota. Peugeot 206 je navece smece od auta . Kupio sam ga bio novog, u 6 mjeseci 11 puta bio u servisu i prodao ga. Peugeot u moju kucu nikad više
primorac je napisao/la:lošinj je napisao/la:Ja nisam nigdje vidio da je to cijena potpuno opremljenog.Dodaj na to pdv i već se na 12 000.Prije 7g. kada sam kupovao novi auto svi su me odgovarali od Hyundai-a.Kada sam ga kupio i nakon toga se provozao u tada najprodavanijem Peugotu 206 izgledao je kao kanta spram moga iako je bio puno skuplji i sa manje opreme.Točne informacije ćemo znati nakon sajma,a do tada nemojmo nešto što neznamo karakterizirati kao smeće samo zato jer ima realnu cijenu za razliku od naših.
Pogledaj ovdje pa ćeš vidjet da je ta cijena za potpuno opremljen brod, sa kuhinjom, hladnjakom, dubinomjerom, brzinomjerom, etc etc...
http://boatdiscover.net/detalji.php?id= ... _objekta=1
U oglasu je konkretno navedeno puuuno toga, što se baš ne bi uklapalo u narečenu cijenu. Nigdje nisam ja okarakterizirao nešto kao smeće, uostalom Nanni je nešto upravo suprotno tome (BTW Nanni je francuski ako baš hoćeš, marinizacija Kubotinih motora, dokazane kvalitete).
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.