Pa i meni je bio u početku čudan,ali mogu ti reć da sam se navikao na njega,sad mi je ljepši nego mnogi poludeplasmanci .
Samo legi ja mislim da ipak on s tim ne glisira nego s onim Dupinom koji sad ima!
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
borro je napisao/la:...e jesi me nasmijao!!!!
borro je napisao/la:Jedino što su stranice trupa iznutra obučene u onu mekanu spužvicu što se meće u kupaonu na pod, ali zapravo dobro rješenje, nije to tak loše, drvenarija je sva vrlo dobra, čovjek je metnuo novo plinsko kuhalo, i ostavio sve suđe nutra i sve, dve boce vina, pive, ma sve!
borro je napisao/la:da ljepljeno cijelom površinom! Ali ako se odlučim to maknuti, nije to problem! Hm ne znam gdje da dođem do toga spužvastog skaja! Koliko košta taj skaj?
Sad si mi dala razmišljati što bi se još dalo staviti kao tapecirung? Zapravo imao sam sliku čak to sve u drvo metnuti i napraviti neke male poličice sve u krug. Ne znam, još jije za glavu, mora mi ideja sazoriti, a ako ti imaš kakve dobre ideje i prijedloge više si nego dobrodošla!
borro je napisao/la:a kako da pričvrstim taj skaj za oplatu a da bude onako fino zategnud bez borica i faldica?
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.