Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
street je napisao/la:zvao danas, a bolje da nisam
kriminal!
ona ponuda nije istinita, a na pitanje zasto je objavljuju- rekli su da je to kolega samovoljno objavio
Čista navlakuša, to je cjena za goli brod s motorom bez ikakve,ikakve opreme +pdv znaci oko 12000eur plastika+ 21ks nanni i snjim ide 7milja, a s nekim fiatom od ne znam koliko konja ide 18milja pun gas, to je onaj drugi podatak iz ponude
Na velesajmu nece izlagati,nego kod sebe ako im stigne koji izlozbeni brod
Ovo je bolilo vise nego sto sam bio sretan kad sam vidio ponudu
Jebo sam mu mamicu, jer sam mu rekao da sam htio ic dic kredu i doc s cashom, a tip me laganini odj....
sad bi se plakao![]()
Groff je napisao/la:Kako ono dođe? Radim u acm boats i to su vam najbolja plovila na svijetu i tamo rade najbolji prodavači........![]()
![]()
Galun je napisao/la:ma zivi bili pa vidjeli,sve mi se pari da od toga nema ama bas nista istinitog. bez 18000 eura kompletan brod dobit necete.
Groff je napisao/la:Eksperti su uvijek dobro došliOdi se lijepo najprje predstavi kako treba u predviđenoj rubrici : Zaposlen sam u acm boats i oni prodaju najbolje brodove i imaju najbolje prodavače...............
![]()
Groff je napisao/la:Eksperti su uvijek dobro došliOdi se lijepo najprje predstavi kako treba u predviđenoj rubrici : Zaposlen sam u acm boats i oni prodaju najbolje brodove i imaju najbolje prodavače...............
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.