Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Evoluzione je napisao/la:-Ja sam počeo pituravt sa minijem zelenim....prije toga sam četkama na bušilicu skinuo do čistog metala!!!
-I kupio sam pituru za motore......odlično se pokazala
-Zanima me di bi naša remenicu koja dođe na zamašnjak.....za alternator,pošto mi je sada samo dinamo,pa bi tija poboljšat struju..........
ruggerini je napisao/la:Evoluzione je napisao/la:-Ja sam počeo pituravt sa minijem zelenim....prije toga sam četkama na bušilicu skinuo do čistog metala!!!
-Zanima me di bi naša remenicu koja dođe na zamašnjak.....za alternator,pošto mi je sada samo dinamo,pa bi tija poboljšat struju..........
Tebi triba ovo, napravi je sam.
ruggerini je napisao/la:Evoluzione je napisao/la:-Ja sam počeo pituravt sa minijem zelenim....prije toga sam četkama na bušilicu skinuo do čistog metala!!!
Evoluzione je napisao/la:-Bome to tebi dobro ide..........
-ruggerini je napisao/la:Evoluzione je napisao/la:-Ja sam počeo pituravt sa minijem zelenim....prije toga sam četkama na bušilicu skinuo do čistog metala!!!
-Aj skini mi tu za uzorak!!!
ruggerini je napisao/la:Umorni od manicanja, odlucija san prije svega reparirati dinamo-starter.
Rastavija ga, ocistija, namaza jednu ruku nitro-minije. Bilo je vitra za odvidati vide ali popustile su.
Prominija san lezaje, cetkice, priletova spojeve i sve vide zaminija od inox-a. Evo vrti ko lud!
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.