bluestar murter 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: bluestar murter 600

PostPostao/la street » 01. 02. 2010. (21:03)

evo me sa friskom inf:

Postovani,
cijena motora Nanni N3.21 je 5.772,00 €.
Za sve ostale informacije smo Vam na raspolaganju.
Srdacan pozdrav.
street
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Ribar 480

PostPostao/la street » 02. 02. 2010. (21:45)

zvao danas, a bolje da nisam

kriminal! :(

ona ponuda nije istinita, a na pitanje zasto je objavljuju- rekli su da je to kolega samovoljno objavio

Čista navlakuša, to je cjena za goli brod s motorom bez ikakve,ikakve opreme +pdv znaci oko 12000eur plastika+ 21ks nanni i snjim ide 7milja, a s nekim fiatom od ne znam koliko konja ide 18milja pun gas, to je onaj drugi podatak iz ponude

Na velesajmu nece izlagati,nego kod sebe ako im stigne koji izlozbeni brod
Ovo je bolilo vise nego sto sam bio sretan kad sam vidio ponudu
Jebo sam mu mamicu, jer sam mu rekao da sam htio ic dic kredu i doc s cashom, a tip me laganini odj....
sad bi se plakao :crazy: :crazy:
street
Senior Member

PostPostao/la chomli » 02. 02. 2010. (21:53)

ipak su lopine, forumas par postova prije je bia u pravu
:(
nista nova, nista novaaaa.... :(
chomli
Senior Member

Tip plovila: Quicksilver 650 weekend / Mariner 115

PostPostao/la barakuda » 02. 02. 2010. (22:23)

Pozdrav , evo danas sam bio u njihovom salonu i imaju prekrasnih brodova.Ovaj novi model uistinu nemaju ali imk stiže 22,2, i cijena 9950 eura je samo za vrijeme trajanja sajma+troš5%+23%PDV. Mislim da je brod prekrasan i ja nosim kaparu 22,2,. Koliko sam gledao sve firme koje se bave prodajom brodova i imaju samo kancelariju ovo je najozbiljnije do sada i na lageru imaju preko 30 različitih brodova,mislim da nije korektno pljuvati po nekome o kome neznamo ništa nego otići i svojim očima pregledati. Molim nekoga ozbiljnog ukoliko zna nešto o Nanni 21KS motoru i kakvi su im servisi u Crikvenici ili Rijeci? Pozdrav Barakuda
barakuda

PostPostao/la barakuda » 02. 02. 2010. (22:52)

Danas sam bio tamo i salon (Zagreb-kod američke ambasade www.acm-boats.com)je veliki i po mom mišljnu najkompletniji(plovila i oprEma) u Hr.-Brodovi su prekrasni i cijene nekih modela su jako dobre.Mislim da je ovaj model 600 najbolja varijanta na tržištu i poslovođa mi je sve modele pokazao i objasnio koje su prednosti i mane a ovaj novi im stiže 22,2, i svim posjetiteljima bit će gratis hrana i piće za vrijeme tog Boatshowa,pozdrav
street je napisao/la:zvao danas, a bolje da nisam

kriminal! :(

ona ponuda nije istinita, a na pitanje zasto je objavljuju- rekli su da je to kolega samovoljno objavio

Čista navlakuša, to je cjena za goli brod s motorom bez ikakve,ikakve opreme +pdv znaci oko 12000eur plastika+ 21ks nanni i snjim ide 7milja, a s nekim fiatom od ne znam koliko konja ide 18milja pun gas, to je onaj drugi podatak iz ponude

Na velesajmu nece izlagati,nego kod sebe ako im stigne koji izlozbeni brod
Ovo je bolilo vise nego sto sam bio sretan kad sam vidio ponudu
Jebo sam mu mamicu, jer sam mu rekao da sam htio ic dic kredu i doc s cashom, a tip me laganini odj....
sad bi se plakao :crazy: :crazy:
barakuda

PostPostao/la Galun » 02. 02. 2010. (23:01)

ma zivi bili pa vidjeli,sve mi se pari da od toga nema ama bas nista istinitog. bez 18000 eura kompletan brod dobit necete.
Galun
Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adriatik

PostPostao/la Galun » 02. 02. 2010. (23:02)

ma zivi bili pa vidjeli,sve mi se pari da od toga nema ama bas nista istinitog. bez 18000 eura kompletan brod dobit necete.
Galun
Senior Member

PostPostao/la Groff » 02. 02. 2010. (23:03)

Kako ono dođe? Radim u acm boats i to su vam najbolja plovila na svijetu i tamo rade najbolji prodavači........ : Laughing3: : Laughing4: :Other15:
Groff
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Dalmatinka Suz 20, Kolibri Yam 2.5

PostPostao/la barakuda » 02. 02. 2010. (23:09)

Bravo meštre ali jesi li ti tamo stvarno bio ili valjaš bez veze ovdje, ja sam obišao i Franka Marine i Royal boats i Baotića.Mislim da je salon odličan a i neke od cijena a možda bi ti bilo dobro ukoliko te stvarno zanima ova tema prohodati do tamo i pregledati plovila,imaju 30-40 novih plovila i kod nikoga još to nisam vidio.Mene zanima taj brod sa nannijem ali ovdje očito ti nisi taj koji išta o ovome zna :thumbdown:

Groff je napisao/la:Kako ono dođe? Radim u acm boats i to su vam najbolja plovila na svijetu i tamo rade najbolji prodavači........ : Laughing3: : Laughing4: :Other15:
barakuda

PostPostao/la barakuda » 02. 02. 2010. (23:10)

Ja idem tamo 22,2, pa ču javirti svakako i spremiti par slika od tamo

Galun je napisao/la:ma zivi bili pa vidjeli,sve mi se pari da od toga nema ama bas nista istinitog. bez 18000 eura kompletan brod dobit necete.
barakuda

PostPostao/la Groff » 02. 02. 2010. (23:13)

Eksperti su uvijek dobro došli :wave: Odi se lijepo najprje predstavi kako treba u predviđenoj rubrici : Zaposlen sam u acm boats i oni prodaju najbolje brodove i imaju najbolje prodavače............... :clap: :crazy:
Groff
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Dalmatinka Suz 20, Kolibri Yam 2.5

PostPostao/la Galun » 02. 02. 2010. (23:27)

bravo Groffe :thumbup:
Galun
Senior Member

PostPostao/la barakuda » 02. 02. 2010. (23:37)

treba dobro pogledati rubriku, ukoliko jedanko dobro pogledaš rubriku kao i ovaj brod slabo češ vidjeti. I dalje ostajem pri svom da je brodovi Bluestar izgledaju jako dobro i cijenom su prihvatljivi a motori koji se ugrađuju u njih(Mercruiser,Volvo i Nanni ) isto tako su odličnih karakteristika.

Groff je napisao/la:Eksperti su uvijek dobro došli :wave: Odi se lijepo najprje predstavi kako treba u predviđenoj rubrici : Zaposlen sam u acm boats i oni prodaju najbolje brodove i imaju najbolje prodavače............... :clap: :crazy:
barakuda

PostPostao/la dome » 02. 02. 2010. (23:38)

Groff je napisao/la:Eksperti su uvijek dobro došli :wave: Odi se lijepo najprje predstavi kako treba u predviđenoj rubrici : Zaposlen sam u acm boats i oni prodaju najbolje brodove i imaju najbolje prodavače............... :clap: :crazy:

Bravo grofe :thumbup: :thumbup: :thumbup:
1) predstavi se , ispuni rubriku “Lokacija” i tip plovila
2) koristi “Pretražnik”
3) slikaj ribu bez krvi i tamo gdje je ulovljena, ne u kuhinji...
4) o problemima porazgovaraj najprije sa moderatorima putem pp-a
dome
Moderator i djelatnik u sektoru nautike

PostPostao/la malibrod » 03. 02. 2010. (01:11)

bluestar boats -skidači kalupa ! ! ! Skinuli su sa Quicksilvera,sa NAUTICE FG, i taj neki koji imaju od 5-5.5 m je skinut sa nekog "talijana"
Žmuj vina,žmuj vode!
malibrod
Senior Member

Tip plovila: B-Square 290 gumenjak,motor Parsun 5

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.