Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
marselomm je napisao/la:Postoji nanni 21 ks i sa popustom dođe 4500
primorac je napisao/la:marselomm je napisao/la:Postoji nanni 21 ks i sa popustom dođe 4500
A što je ovo
http://www.inmarine.hr/nanni/nanni_sail ... dni_broj=7
tomi je napisao/la:evo sta je na kraju istina.dali taj brod uopće postoji ili ne.po toj cijeni za koju sam dobijo njihovu službenu ponudu?koliko vidim jednu totalno neozbiljnu ponudu koja nema veze sa stvarnošću.a šta ovima iz eko-vive to treba.prvo falše slike brodice.slike prekopirane sa talijanskih stranica.da budem iskren meni je ta ponuda bila super,ali danas sam dobio ponudu iz direktnog škvera "efegi" italija i ona je u rangu galeba.za takav brod triba izbrojiti 28000 eurića plus dodatak.ko koga jebe ovdje kod nas.kako je reka porer uplatite vi naivci za 10-15 brodi unaprijed pa ćemo viditi.sramotno za eko-vivu.niste ni napravili,a prodajete.a zamisli nas koji nemamo novaca za jednu betinu,a javi ti se firma i sve ti to daje za 72500 kuna + pdv.odmah bih kupio.napisao je talijan: piu bello gozzo in italia.a mi ga krstimo murter 600.a neko treba platiti kaznu
perinjoza je napisao/la:Ako me siječanje dobro služi, na reklamama svaki Bluestar košta ko kutija cigareta a u konačnici ko Titanik
perinjoza je napisao/la:Ako me siječanje dobro služi, na reklamama svaki Bluestar košta ko kutija cigareta a u konačnici ko Titanik
brodić je napisao/la:a i šta to uopće znači fco?
chomli je napisao/la:perinjoza je napisao/la:Ako me siječanje dobro služi, na reklamama svaki Bluestar košta ko kutija cigareta a u konačnici ko Titanik
??
bluestar holiday je pisala osnovna cijena 19 000E(bez poreza) a u standard opremi 32000E(sa porezima) tako u tom primjeru ti ova izjava bas i ne stoji. Jeftini brodovi u svakom slucaju!
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.