Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
soso je napisao/la:Imaju ti ti kompleti od Zaptivača dihtung glave sa bakrenim rubom i bez njega ako je tvoj bez njega onda bi ti preporučio da kupiš refužo samo dihtung glave sa bakrenim rubom,on ti košta oko 100 kn.
Mali Dabar je napisao/la:Koja je orginalna boja Torpeda 18/24 ?
Kada sve sastavim moram pristupiti farbanju.
Koje piture da koristim,vaš savjet,koliko ruku da bacim da mi ne izbije ruzina za godinu dana,a opet da ne bude peskupo.
Koju boju,plava,zelena ?
Mali Dabar je napisao/la:soso je napisao/la:Imaju ti ti kompleti od Zaptivača dihtung glave sa bakrenim rubom i bez njega ako je tvoj bez njega onda bi ti preporučio da kupiš refužo samo dihtung glave sa bakrenim rubom,on ti košta oko 100 kn.
Imaju bakreni rub,ali sam nekako sumljicav prema tim brtvama.
Ima li netko te brtve na svom motoru,koji radi !
soso je napisao/la:Ja sam svoga ispjeskario i pitura sa nitro temeljnom 1ruku i onda sam ga rastavio i sve napravia šta je trebalo pa sam ga sastavio i još 2 ruke nitro temeljne koja trpi fibru do 130 C.i nakon odrađenih 5 sati kad sam vidio da je sve uredu onda sam ga pitura sa nitro sivim lakom efekt tučenog metala i to je perverzija kako izgleda uživo.
beba je napisao/la:skanap
Ovo prvi put vidim u životu. Reka bi da je ovo neka kemijaža za kakvu pumpu ili agregat, uglavnom ja ovako nešto nebi ugrađiva, radje nađi kopču kod nas cili motor u nelošem stanju možeš nač za 1000 maraka.
furic je napisao/la:Ča se tiče pituranja, ja san pitural motor sa sintetičkom temeljnom (2X) i onda preko kemolux sintetički (par ruka). Imali li ki iskustva s običnim sintetičkim bojama, neće mi se valjda dignut pitura. Ja ću popizdit ako mi pitura otpadne , već dva meseca sređujem motor.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.