Galeb

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Galeb

PostPostao/la tg-boy » 31. 12. 2009. (15:36)

je dobro je wild reka, a najdraže mi je kad je spomenija da je to Trogiranova ekipa,
ja da san moderator ovde ja bi trogiraninu za doprinos promocije galeba i svekoliki doprinos razvoju pomorstva plastike rovinga staklene vune, kita i prajmera, dao baren svečanu povelju najgalebaša u 2009. godini, a nije zajebancija :shh:
Prije sam bio umišljen - sad sam savršen - bit će bolje
tg-boy
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: galeb, volvo md11c

PostPostao/la Trogiranin » 31. 12. 2009. (19:44)

:wave: :shh: :sick:
,a i kakav bi to lignjolov bio da se ne mora beštimat, te ja pitam ? BY zipi

Ovaj Trogiranin ...pa vidi mu lokaciju....,i ti bi njemu vjerovao..??...by LUPIS

Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! ..... A KO BI DRUGI ..... LUPIS !!!
Trogiranin
Old Senior Member

Tip plovila: Galeb 6,75 Lombardini LDW 2204

PostPostao/la wildstar » 31. 12. 2009. (20:21)

: Laughing4: :Muhahaha44: :Laughing52: :Angry53:
wildstar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: gajeta Betina 6m yanmar yse 12 kabina i natka

PostPostao/la Galun » 04. 01. 2010. (14:33)

galebasi pozdrav,cuo sam da se na viskovu prodaje neki galeb od 8 metara i da nije dovrsen do kraja,pa ako mozda neko zna sta o tome,zanima me dali je to gull 745 ili su sami produzivali galeba?hvala
Galun
Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adriatik

PostPostao/la Kiana » 04. 01. 2010. (18:37)

Galun,...ima jedan, vidjam ga par godina, odmah iza ringespila,i onh autica za djecu (taj luna-parkic je tamo stalno stacioniran) u Malinskoj. Odmah od dizalice za dizanje barki kad krenes uzbrdo i prodjes luna-parkic, baci pogled na desno i vidjet ces ga (tamo je jos jedna jedrilica) Pojma nemam ciji je. Nisam se raspitivao. Ja vidim da je tamo vec 3 god , a mozda je i vise. Ti pogledaj pa istrazuj dalje...
Radio ne radio svira ti radio...
Kiana
Member

Tip plovila: Adria 1002 - 2x Iveco Aifo 80 Ks

PostPostao/la Galun » 04. 01. 2010. (21:52)

hvala kiana,cesto sam bio po malinskoj ali nikad nisam primjetio,cim budem iso na krk navratit cu tamo,to ce bit kod skverica kojeg drzi kraljic,on je inace ugradjivo dosta motora u galebe pa mozda i taj ceka bolja vremena.Tvoj brodic sam vidjo vise puta po krku,i valjda zbog onih plavih linija na kabini mi uvjek izgleda nekako veci od mog galeba,lijepo ga je vidit na moru!pozdrav
Galun
Senior Member

PostPostao/la Kiana » 05. 01. 2010. (02:10)

Galun,..nebi rekao da je to skveric,...meni izgleda da je to jedno malo vece travnato dvoriste, na kojem stoje ta jedrilica i galeb, odmah iza ringespila (vrtuljka).
Ja sam mislio da trazis brod za sebe...
Kad idem prema jugu prodjem kraj Stare Baske, ali tamo nikad ne sidrim. Nekako mi je previse otvoreno i nezasticeno. Bracol mi je favorit za spavanje.
Jesmo li se sreli?
LP
Kiana
Member

PostPostao/la Galun » 05. 01. 2010. (13:56)

imam ja galeba,al u buducnost namjeravam kupit malo veceg,recimo gull 745,pa sam zato pito dal netko zna za tog na viskovu nesto,jer sam cuo da se prodaje galeb od 8 metara,pa neznam sta je to rucni rad ili gull 745. inace u st baski komotno mozes prenocit,odmah iza velog mula ti je zasticeno od svega,na vecer ti bude slobodno a po danu ti dolaze izletnicki brodovi tamo,bracol je ok,al jos bolje ti je ic na grgur preko,tamo ti cijelo ljeto bude veselo u lucici,dolaze od svuda,i onda udri po vinu. barku sam ti vidio vise puta al tebe nebi prepozno,drugi put sviram kad te vidim.pozdrav
Galun
Senior Member

PostPostao/la Kiana » 06. 01. 2010. (17:30)

Galun,…mislis na onu malu lucicu lijevo, kad prilazis glavnom mulu na Grguru…..tamo je uvijek zauzeto. Kazu da kako jedan ode odmah drustvo zafucka I dolazi drugi na njegovo mjesto, he he. I tako je to od aprila pa do kraja ljeta. Puno puta sam prosao u ovih 6 godina I nikad nije bilo slobodno. Valjda je to neko zatvoreno drustvo. Isto ti je tako u Sv.Juraju kad udjes odmah duboko lijevo u plicaku.
Kiana
Member

PostPostao/la Galun » 06. 01. 2010. (22:22)

proslo ljeto je bilo dosta slobodnog,jedino u 7 mj znaju senjani navalit dole ali oni idu nakon par dana ća,a ovo drugo su ti sve riječani,lokvići,ja sam in vise puta jance peljo dole,i nikad trijezan nisam otiso ća od tamo. dr put ako budes htio prespavat dole pitaj ih koje je mjesto slobodno i da te poslo sindičić iz st.baske,uvjek im radim usluge.,tako da nema frke,a mozda se i sretnemo tamo pa popijemo malo zlahtine.A u sv. jurju vec dugo nisam bio,ali i prije su znali zauzet u 6 mj onaj mulić unutra,zazidali su neki rostilj,napravili hlad i ko da je to samo za njih do kraja 9 mj ne odlaze od tamo,ja neznam kako im ne dopizdi stalno na istom mjestu,plaza je katastrofa i vala puna golih starih svaba jahtasa.a sta ces svako ima svoj ukus.pozdrav :wave:
Galun
Senior Member

PostPostao/la Kiana » 08. 01. 2010. (00:35)

Galun,...hvala za info. Prvi put kad budem plovio za Basku zaustavljam se u st Baski na zmulj,...ej, odma iza punte je ona fantasticna kamena vila sa dvije plazice. Tamo znam usidrit (ne koristim im onu zutu bovu) na dvi tri ure, da im poljepsam pogled na uvalu sa mojim brodom,..he he.
Kiana
Member

PostPostao/la Galun » 08. 01. 2010. (14:58)

a ono je raj na zemlji,a tek da vidis koliko hobotnica ima u onoj vali,dr put uzmi masku i po salatu. vlasnik one kuce ima grasa 20 sa 140 ks ,a koristi ga samo za vuć skije,preverzija.
Galun
Senior Member

PostPostao/la lupis » 10. 01. 2010. (20:50)

Galun je napisao/la: ako budes htio prespavat dole pitaj ih koje je mjesto slobodno i da te poslo sindičić iz st.baske

Sindičić iz Stare B. ,....ahahahahaaaaaa.....,krepat ću od smiha......,pa zar postoji drugo prezime tamo????

Što se tiče mjesta u spomenutim uvalama nikad nisam primjetio da ih nema ili da su zauzeta!
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la Galun » 10. 01. 2010. (23:08)

ima nas više nego ča ti moreš zamislit,samo u gornjen selu imas prezimena rozman,tomašić,bertović.maričić,tomljenović,markt,dozman ma koliko god oćeš,pa krk i punat su predgrađe st baške.a ča ti znaš dal ima mesta u valama kad se bojiš bure i greš samo prema šoto ventu,jedino moreš bit domorodac u sv jurju,tamo je vavik bonaca,idealno za tvoj tankoplastični maestral. :P Galebasi skuzajte sta skrećemo sa teme,pozdrav
Galun
Senior Member

PostPostao/la ŠARUN » 08. 02. 2010. (00:52)

Za dobar brod netriba reklama
ŠARUN
Member

Tip plovila: Ocqueteau espace 625,Yanmar

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.