Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
karamba je napisao/la:ja sam čuo da staviš jedan štap na provu te drugi na krmu te od jednog do drugog rastegneš najlon ili konopčić i to je navodno djelotvorno
karamba je napisao/la:ja sam čuo da staviš jedan štap na provu te drugi na krmu te od jednog do drugog rastegneš najlon ili konopčić i to je navodno djelotvorno
som je napisao/la:Ima li tko kakav savjet kako spriječiti galebe i čigre da ne izaseru cijeli brod.Svake godine kroz dva tri mjeseca galebi i čigre izaseru brod da je to užas.Svaki savjet je dobrodošao.
porer je napisao/la:Staviš moj plavi gumenjak u porat i onda seru samo po njemu, druge barke ni ne pogledaju
karamba je napisao/la:htio sam postavit pitanje ali nisam znao u koju postoječu temu da ga smjestim pa mi se nekako ova tema ili bolje rečeno ovaj naslov učinio najprimjerenijim !
,,
evo da skratim , interesira me di je lopy , vidim da nije na forumu skoro 2 dana a to se od antičkih vremena nije desilo , pa sam malo zabrinut !
lopyyyyyyy , lopyyyyyyyy , lopyyyyyyy javiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeee
Groff je napisao/la:karamba je napisao/la:htio sam postavit pitanje ali nisam znao u koju postoječu temu da ga smjestim pa mi se nekako ova tema ili bolje rečeno ovaj naslov učinio najprimjerenijim !
,,
evo da skratim , interesira me di je lopy , vidim da nije na forumu skoro 2 dana a to se od antičkih vremena nije desilo , pa sam malo zabrinut !
Samo da ne prekine desnu ruku !!!
A zač si to pitanje postavil baš na ovoj temi ?
Groff je napisao/la:karamba je napisao/la:htio sam postavit pitanje ali nisam znao u koju postoječu temu da ga smjestim pa mi se nekako ova tema ili bolje rečeno ovaj naslov učinio najprimjerenijim !
,,
Samo da ne prekine desnu ruku !!!
A zač si to pitanje postavil baš na ovoj temi ?
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.