Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
blutut je napisao/la:pozdrav
gledam ovaj prostor za motor na brodu od gosp Amiklića pa se pitam kako se tu može
staviti scam dizel 140 konja kako je napisao gosp Madi - ako je motor previsok onda bi se trebao napravit
tzv. kašun za motor - jeli to rade za gula ili galeba.
a taj scam ima i pristojnu kilažu hoće li ukopavati krmu pri bržoj vožnji ?
amiklic1 je napisao/la:blutut je napisao/la:pozdrav
gledam ovaj prostor za motor na brodu od gosp Amiklića pa se pitam kako se tu može
staviti scam dizel 140 konja kako je napisao gosp Madi - ako je motor previsok onda bi se trebao napravit
Evo ti doli slika mog Yanmara u motornom prostoru slikano s krme u vodoravnoj ravnini.
Visina od longarina do vrha motora je cca 538mm, ukupna visina motora je 625, širina vanjske strane longarina 530 a dužina 871mm.
Za razliku od toga, SCAM 140 (SD-4.140 TIC) visok je od longarina 580mm, ukupne visine 750, širine 640 i dužine 1152mm.
Znači, SCAM je viši od longarina cca 42mm, širi je 15 i duži cca 280mm
Mislim da to stane bez problema.
madi je napisao/la:amiklic1 je napisao/la:blutut je napisao/la:pozdrav
Evo ti doli slika mog Yanmara u motornom prostoru slikano s krme u vodoravnoj ravnini.
Visina od longarina do vrha motora je cca 538mm, ukupna visina motora je 625, širina vanjske strane longarina 530 a dužina 871mm.
Za razliku od toga, SCAM 140 (SD-4.140 TIC) visok je od longarina 580mm, ukupne visine 750, širine 640 i dužine 1152mm.
Znači, SCAM je viši od longarina cca 42mm, širi je 15 i duži cca 280mm
Mislim da to stane bez problema.
Ako mi stane motor bez kašuna, Miklić imaš piće Ja računam da bez izrade kutije motora neću se moć provući. Što se tiče ukopavanja, čisto me strah, mislim da će biti toga. Kada smjestim 12 osoba na krmeni kokpit + motor + 2rezervara od 100l + akumulator + razna oprema = "preko nekoliko" težine
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.