Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Galun je napisao/la:da,ali zanima me dali bi se moglo stavit motor oko 50 ks a da se ne radi kasun nego da stane ispod poda,jer sa kasunom bi unistio barku,sad mi je motor visok 57 cmm i imam samo 5 cm lufta do poklopca,mozda da se stavi kopca pod kutom pa da motor vise legne? morda si ca delal takvo? hvala unaprijed
Galun je napisao/la:kubota 1140 ccm 32 ks,fali mu po meni jedno 20 30 ks da bi to bilo to,spojler je cini mi se standarndan ko na novim galebima,ali samo na krmi,ali uz jaci motor bi dao i bocne napravit
Galun je napisao/la:a turbinasi su idealni ca se velicine tice ali radje bi standarnog dizelasa, imam neku novu kubotu u ponudi za male pare 1900kubika oko 50 tak konja ali nema kopce ni zvona,pa neznam kamo to nabavit. ako ca znas onda hvala na odgovoru,moram poc sad pa se "cujemo". pozdrav i laku noc svima,ja bi radje da san na lignjami ali ni vrime a nece tako brzo ni bit!
teranavis je napisao/la:evo nemam dalmatinke ali imam primorku ....sorry malo je los snimak
http://www.youtube.com/watch?v=-hFZ2sE3pO0
Gost je napisao/la:ja sam ovo lito vidio kod Makarske jednu dalmatinku,pici li pici,nisam je uspjo ni slikat od brzine
tg-boy je napisao/la:a sta bi ja reka , tri vikenda lipin iznutra pluto, na neostiku san cili misec srica da me koji pandur ne zaustavi , da iden puvat bilo bi smija. a evo i par slika, vidit cete nesto cudno....
nikolahr je napisao/la:tg-boy je napisao/la:a sta bi ja reka , tri vikenda lipin iznutra pluto, na neostiku san cili misec srica da me koji pandur ne zaustavi , da iden puvat bilo bi smija. a evo i par slika, vidit cete nesto cudno....
Bok tg-boy!
Može opis kao si i od čega napravio ova rolo vrata?
Jel to od alu roleta za prozore?
Koliko ti je visoka kutija, Može još koja slika s gornje strane?
tg-boy je napisao/la:
sada san sve preuredija i zatvorija natkabinu kliznim vratima ..
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.