Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
deni je napisao/la:molim vas iskustva sa zimskom tendom koja služi kao zaklon zimi od vjetra i kiše prilikom ribolova, koja je bolja opcija sa plastićnom tendom ili od platna?
lupis je napisao/la:razlika u cijeni između pvc i platnene kvalitetne je velika,a o jeftinoj platnenoj netreba razmišljat jer ne ispunjava jednu od svojih funkcija a to je zaštita od kiše,
Neznam ako si vidio moju Opus,ja nemam zimsku jer mi netreba,vlasnik prije ju je imao,meni je dopizdilo svaki dan otkopčavat kopče i patent..,imam samo krov 2x2,50,plus bande od cca 10 cm koje se preklapaju preko oćeta uokolo koštalo me 1200 kn!
Imao sam isto pitanje za meštra,i on mi je rekao:"ako ćeš me poslušat....."....dalje sam napisao već prije...
I još, nešto sam zaboravio,a nije nebitno....,drek od galeba je na PVC-u isto puuuno lakše oprat!
Možda je platnena ljepša nekome,možda pvc podsjeća na kamionsku ceradu....,ali ako se kvalitetno napravi jeftinija je i daleko se lakše održava.,a nemora bit ni ružna,stvar ukusa.
opus je napisao/la:Doslo mi je vrijeme za zamjenu tende, pa molim preporuke nekog majstora iz Pule ili okolice koji je povoljan i kvalitetan, odnosno korektan cijenom i kvalitetom.
kalafat je napisao/la:evo bas nedavno san radia ceradu, samo bande jer iman tvrdi krov, platnena ona ka za bimini, firma iz splita koja mi je radila cjena je 40E po metru duzine sa šivanjem i montazom na brod(buzanje za sustine) širina je 1200mm ili 1400mm nisan sto posto siguran za širinu, s tin da san dogovorija sa gazdon jer se poznajemo od prije i znan kako radi bez racuna (znaci minus 23%)
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju.