Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
lagnici je napisao/la:ja sam serviser za sve te motore i mislim da je bolja honda ali najbolji vanbrodski motor je suzuki i ima kupiti u zd dosta jeftinije nego moto navisu...ima ih sto imaju 2000sati bez ijednog kvara.......
rijeka 051 je napisao/la:lagnici je napisao/la:ja sam serviser za sve te motore i mislim da je bolja honda ali najbolji vanbrodski motor je suzuki i ima kupiti u zd dosta jeftinije nego moto navisu...ima ih sto imaju 2000sati bez ijednog kvara.......
Je ima jeftinije a što sa servisom garancijom !!!!!
to je net prodaja a dijelovi što sa njima
Samo pitam????
Di imaš servis?
perinjoza je napisao/la:tehnicoo je napisao/la:Svi motori imaju tendenciju vučenja na jednu stranu i zato postoji mala peraja na peti koja se može podešavati, ako vuče desno treba pomaknuti kraj peraje desno, ako vuče lijevo pomaknuti kraj peraje lijevo, ako to ne pomogne onda je vjerojatno greška u montaži, tu su bitne dvije stvari sredina i visina, ako je pogrešena sredina onda je problem jer su izbušene rupe treba čepit i bušiti nove, za visinu nebi trebao biti problem jer postoje rupe za podešavanje, na američkim testovima za pojedine brodove točno piše na koju rupu je montiran motor. To je malo nezgodno jer se mora čamac vaditi iz mora, ali dobro je to napravit i optimalno podesit jer će se i potrošnja smanjit.
Izgleda da je problem u visini, jer su mjerenjem zaključili da je stari DF90 bio nešto duži od novog.
weiss je napisao/la:rijeka 051 je napisao/la:lagnici je napisao/la:ja sam serviser za sve te motore i mislim da je bolja honda ali najbolji vanbrodski motor je suzuki i ima kupiti u zd dosta jeftinije nego moto navisu...ima ih sto imaju 2000sati bez ijednog kvara.......
Je ima jeftinije a što sa servisom garancijom !!!!!
to je net prodaja a dijelovi što sa njima
Samo pitam????
Di imaš servis?
A šta će mu servis kad se uopće ne kvare
tehnicoo je napisao/la:Svrha servisa je............
weiss je napisao/la:Slijedeće, bilo bi OK kad netko ko se bavi prodajom određenih motora ili njihovim servisom to i napiše prilikom savjetovanja o kupnji ili servisu jer to spada u sukob interesa.
primorac je napisao/la:Meni je sve ovo smiješno pomalo. Čovjek postavi jednostavno pitanje: kanditat "A" ili kandidat "B", dobije odgovore tipa:
"Po meni ni jedan ni drugi, nego kandidat "C"
Kao da pita: razmišljam se između pasare i guca, što mislite, što izabrati, pa dobije savjet: kupi jedrilicu.
Kupi gliser.
primorac je napisao/la:Meni je sve ovo smiješno pomalo. Čovjek postavi jednostavno pitanje: kanditat "A" ili kandidat "B", dobije odgovore tipa:
"Po meni ni jedan ni drugi, nego kandidat "C"
Kao da pita: razmišljam se između pasare i guca, što mislite, što izabrati, pa dobije savjet: kupi jedrilicu.
Kupi gliser.
primorac je napisao/la:A recimo, da čovjek pita: dvojim između Honde Acord i VW Passata, šta mislite, koji izabrati, dođe lik i veli: Citroen C5 ??
Da ne bi razvlačili, VRLO jednostavno, ako je pitanje A ili B, nema trećeg odgovora. Osnove osnova logike.
lupe je napisao/la: Izbor je pao na Hondu ili Evinrude, pa molim za pomoć. Hvala
dome je napisao/la:
e, alllooo čovik je odabra to što je odabra i definitivno odjebucnija zuki ma di god mu osovina bila zavidana ............
primorac je napisao/la:dome je napisao/la:
e, alllooo čovik je odabra to što je odabra i definitivno odjebucnija zuki ma di god mu osovina bila zavidana ............
primorac je napisao/la:dome je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.