Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
weiss je napisao/la:lošinj je napisao/la:Iako imaju istu deklariranu snagu E-tec od 40 ks je imao višu vršnu brzinu i lakše je izgisiravao u usporedbi sa Yamahom 40 ks.Tu mislim na 4t.Treba usporedit E-teca sa 2t pa ćemo onda točno vidjeti tko je jači.Mogli su na drugi škaf staviti Optimaxa ili Verada,ali nisu.Pitam se zašto???
E i onda je pitanje zašto se preporuča kupiti Hondu? Nemam ništa protiv Honde (imam auto Hondu), ali uz preporuke nisu stajali nikakvi argumenti, a bilo bi dobro da nas ti koji se razumiju u motore educiraju.
primorac je napisao/la:ljetos sam vidio Evinrude komada 1 (jedan) ukupno, a Hondi bezbroj. Jeli ovo argument?
primorac je napisao/la:weiss je napisao/la:lošinj je napisao/la:Iako imaju istu deklariranu snagu E-tec od 40 ks je imao višu vršnu brzinu i lakše je izgisiravao u usporedbi sa Yamahom 40 ks.Tu mislim na 4t.Treba usporedit E-teca sa 2t pa ćemo onda točno vidjeti tko je jači.Mogli su na drugi škaf staviti Optimaxa ili Verada,ali nisu.Pitam se zašto???
E i onda je pitanje zašto se preporuča kupiti Hondu? Nemam ništa protiv Honde (imam auto Hondu), ali uz preporuke nisu stajali nikakvi argumenti, a bilo bi dobro da nas ti koji se razumiju u motore educiraju.
A to će koga ovdje educirati, kad su svi prepametni i najpametniji. Pitao si : Evinrude i li Honda? Anketa je pokazala - Honda. Što bi ti htio? Koju edukaciju? Kupi ono što smatraš da će biti najbolje za tebe. Danas nema loših motora, dakle održavanje - koliko košta, pošto su dijelovi koje redovno treba mijenjati, gdje treba odnijeti motor u servis, koji su to ljudi, kakva su iskustva... BTW, ljetos sam vidio Evinrude komada 1 (jedan) ukupno, a Hondi bezbroj. Jeli ovo argument?
primorac je napisao/la:Čini mi se da ima Honda akciju već par godina, donesi tomosaki u bilo kakvom stanju i dobiješ popust xx kuna.
wildstar je napisao/la:Mi smo takav narod čim ih deset kupi jedno kupit će još 20 to je slučaj i sa golfovima i sa piaggiom kojih ima najviše a nisu najbolji a pogotovo opeli.
Potpisujem!
Kad je u lučici jedan čiča prvi kupio Hondu za svoju istranku, do danas svi kupuju isključivo Honde. Tako da 90% istranki i dalmatinki ima Honde.
Nije da je Honda loša, ali više nitko nije htio čuti za Suzukija, Yamahu i ostale.
primorac je napisao/la:
A to će koga ovdje educirati, kad su svi prepametni i najpametniji. Pa oni koji su stručni za motore npr.
Pitao si : Evinrude i li Honda? To je pitao netko drugi, a ne ja.
Anketa je pokazala - Honda. Nisam znal da lupe anketira. Vidi prvi post.
Što bi ti htio? Koju edukaciju? Npr. ono što je dome rekao o blizini i kvaliteti servisa. Ne mora svatko biti svjestan toga.
Kupi ono što smatraš da će biti najbolje za tebe. Imam Mercury i Tohatsu i ne planiram kupovati motor, ali ga netko s foruma kupuje i pita za savjet.
Danas nema loših motora, dakle održavanje - koliko košta, pošto su dijelovi koje redovno treba mijenjati, gdje treba odnijeti motor u servis, koji su to ljudi, kakva su iskustva... Eto vidiš i sam da ima dosta toga. Npr. koliko koštaju servisi za E TEC, a koliko za Hondu u 3 godine bi bilo zgodno znati.
BTW, ljetos sam vidio Evinrude komada 1 (jedan) ukupno, a Hondi bezbroj. Jeli ovo argument? Nije.
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.