Evo, nakon gotovo izgubljenog tjedna na brodu zbog obilnih i čestih kiša, danas sam malo radio.
Ovaj tjedan od svih stvari što sam planirao jedino sam klupio ploču furnirane šperploče 12mm (tik furnir, zgazila me cijena, al' kad je frend napravio ove okvire od tikovine ne bi valjalo da imam sto vrsta drveta u brodu
). lakirat ću je nekim dobrim 2K lakom i bit će ko curica...
E, da. I plastificirao sam statvenu cijev kormila skroz do vrha i spojio s trupom i palubom. Stavio sam 6 slojeva vune 450g/m2 i epoksidom namazao. Drži ko blesavo.. Sad triba to lagano brusnit di vire vlakna i ide top coat...
Nakon šta sam se danas dva puta vratio u kuću s vrata zbog kiše, treći put sam uspio doć do broda i nešto i odradit:
Prvo sam izrezao otvore i postavio dvije plastične portele u kokpitu. Sad ću u unutrašnjosti napravit' policu koja će taj prostor podijelit na gornji i donji dio, a između će bit mala ladica koja će se otvarati u kuhinju (prema provi).
Kad sam vidio da imam još nešto vremena, uhvatio sam se otvora za postavljanje još jednog drvenog okvira na kuhinji, koji će imat' isto bijela vrata kao onaj veći.
Slikano je mobitelom pa su slike malo lošije kvalitete nego je uobičajeno.
također sam dobio ideju napravit frižider unutar kuhinjskog bloka jer je dubina tolika de stražnji dio, bliže boku broda, mora bit jako teško dostupan. Sad kad su otvorena ova vrata to neće bit problem, a onaj frižider u klupi bi ostavio kao jaceru u koju bih sipao led.
Al' to je samo prva ideja i triba sve razradit i vidit isplati li se to uopće