Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
wildstar je napisao/la:To sam bija ja reka ,ne znam čime se ljudi zamaraju već kad kupuju velike motore bilo vanbrodske bilo unutrašnje već si osuđen na veliku potrošnju ili uzmeš tomosa 4 i guzaš se pola dana.Kad se umjereno vozi svi više manje troše prožvakljivo i kad se ide od točke a do točke b,a ako se vozikaš ili nedaj bože koristiš skije onda si najeba.Ja gledan da ko ima 30-50 tisuća ojra za brod i više ne bi se triba zamarat oče li potrošit litru više ili manje bar ja tako gledam na to.
lošinj je napisao/la:Poznanik mi ima MArvela sa 100 ks i troši od 10-15l normalne vožnje i preko 20 kada ga stisne.
wildstar je napisao/la:Tako su ti i meni bili rekli da renault 4 ništa ne troši ja kupija jednoga a on po gradu potroši i 8-9 litara mora bit da oni šta im nije trošija nisu ga ni vozili.
Trogiranin je napisao/la:I još ti vozi na moj akumulator star deset godina iz moje kvatrice koja je išla na reciklažu sa 360 000 km i tvorničkom lamelom, a na motoru nikad nisu ni ventili prištelani . Kvatrica je bila zakon !!! I njezin motor triba ugradit u brod u stvari cilu kvatricu triba ugradit u brod i na poluosovine dva vodenička kola ka na one brode sa Mississipija i piči !
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.