Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Drago je napisao/la:Na ove dvije slike izgleda ko da ti je gornji sraf ostao u zraku.Jel to slika vara ili ste fulali visinu ?
amiklic1 je napisao/la:Drago je napisao/la:Na ove dvije slike izgleda ko da ti je gornji sraf ostao u zraku.Jel to slika vara ili ste fulali visinu ?
Gornji dio lista i je u zraku, jer na tim slikama još nije niti probijena rupa za statvenu cijev. Sad je sve postavljeno pa ću slika i stavit da vidite kako je ispalo...
amiklic1 je napisao/la:Drago je napisao/la:Na ove dvije slike izgleda ko da ti je gornji sraf ostao u zraku.Jel to slika vara ili ste fulali visinu ?
Gornji dio lista i je u zraku, jer na tim slikama još nije niti probijena rupa za statvenu cijev. Sad je sve postavljeno pa ću slika i stavit da vidite kako je ispalo...
Gost je napisao/la:amiklic1 je napisao/la:Drago je napisao/la:Na ove dvije slike izgleda ko da ti je gornji sraf ostao u zraku.Jel to slika vara ili ste fulali visinu ?
Ja mislim da je Drago na ovo mislio a ne na list kormila i ........
a jeb. ga tek sad vidim da si i ti odgovorio
lupis je napisao/la:kako misliš nosač na boku???
zar nije nosač na krmi?
Vidi stvarno......,još se ja čudim zašto mu je krmena klupica asimetrična.....,uuuuuuuuuu
ma ja se nemoren snać ovdi nikako...,tu sve nešto lijevo-desno,nagib,vida gori,doli...visi-nevisi....,daj Amikliću sredi to malo pa onda slikaj....,ko se ovdi može snać
Dobro je to Unije,bočni propeler za lakše koštivanje....
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.