Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
miljacc je napisao/la:OK. ma sada vidim jedno . svi govore o max. 40 ks a ti o 50 ks da k je 35 kW 47.5 ks . Koja je tošna verzija. možda i nebitno jer nisam čuo za 45 Ks motor
rajx je napisao/la:uvijek možes kupiti polovni motor koji je već bio upisan te tako zaobići trošarinu. matošić nudi ogradu po 350€
primorac je napisao/la:rajx je napisao/la:uvijek možes kupiti polovni motor koji je već bio upisan te tako zaobići trošarinu. matošić nudi ogradu po 350€
Na brodu mora biti motor koji je upisan u plovidbenu dozvolu istog tog broda, ako kupiš polovni motor jači od 35 kW moraš ići u kapetaniju upisati ga, oni ga neće upisat prije nego platiš trošarinu.
capiton je napisao/la:Bakan je dobar gliserić ja sam ga isto mislio uzet ali čiovjek u puli prodaje belingarda sa yamahama "40" a u biti su 60 ks.
capiton je napisao/la:Bakan je dobar gliserić ja sam ga isto mislio uzet ali čiovjek u puli prodaje belingarda sa yamahama "40" a u biti su 60 ks.5.80m sirina 2.10krma,visoki bokovi,pravi radni fišerman sa kabinom i natkabinom ,brodina za bakana.Sa petoricom cca85kg izglisira bez problema.Potrošnja cca 10lit pri putnoj od 20milja,naravno sa petoricom se potrošnja penje na 12-13lit.
Prezadovoljan sam sa maritimnim osobinama,nema špricanja,plitkih bokova,lupanja po valovima općenito dječijih bolesti ko kod gore spomenutog.
lošinj je napisao/la:U autonautici ima Yamaha 40/60 4t za 56 000kn.Ako malo pogledaš praktički su isti motori od 40-60 ks.Ako kupiš Yamahu 50 dođe te 48 000 plus trošarina 7000 i to je 55 000.Tako da kome treba malo jači od 40 ovo je super.Ako je napisao da mu je potrošnja 10 l pri 20 čv onda sigurno nije 2t.
capiton je napisao/la:Bakan je dobar gliserić ja sam ga isto mislio uzet ali čiovjek u puli prodaje belingarda sa yamahama "40" a u biti su 60 ks.5.80m sirina 2.10krma,visoki bokovi,pravi radni fišerman sa kabinom i natkabinom ,brodina za bakana.Sa petoricom cca85kg izglisira bez problema.Potrošnja cca 10lit pri putnoj od 20milja,naravno sa petoricom se potrošnja penje na 12-13lit.
Prezadovoljan sam sa maritimnim osobinama,nema špricanja,plitkih bokova,lupanja po valovima općenito dječijih bolesti ko kod gore spomenutog.
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.