http://www.jk-nautika.hr/index.php?shop ... egorije=78
http://www.rule-industries.com/products ... /index.htm
Zastupnik u Hr za rule pumpe: http://www.madex.hr
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Gaso je napisao/la:Ove obične impelerske previše troše struju, da bi se koristile za bazen.
oneeyed je napisao/la:Gaso je napisao/la:Ove obične impelerske previše troše struju, da bi se koristile za bazen.
Ova gore je centrifugalna, potrošnja 1,9 A...Puno?
Gaso je napisao/la:oneeyed je napisao/la:Gaso je napisao/la:Ove obične impelerske previše troše struju, da bi se koristile za bazen.
Ova gore je centrifugalna, potrošnja 1,9 A...Puno?
mislio sam na tvoj 1. link, na pumpe na početku stranice, 1.9A je odlična potrošnja za bazen i ja sam mišljenja da je ova pumpa najjeftinije rješenje, pa je najbolje kupit več u početku jednu za rezervu. Ja imam na Rule 360 3 kom i rade bez problema več par godina.
amiklic1 je napisao/la:Najbolje pumpe, a ujedno i najskuplje, su membranske. Mogu radit i bez vode bez opasnosti od oštećenja. Rule je osrednja klasa kvalitete.
Osobno sam uvijek za Jabsco ako ima takav model (mislim da ovako male nema), pogotovo za kaljužu, sustav razvoda vode i slično.
Od ovih impelerskih i nema baš neke kvalitete, više manje je sve isto.
karamba je napisao/la:nevezano za tekst gore , najbolji bazen za živu ješku je sljedeči : (tko radi sam brod ili ima mogučnosti ugraditi dolje navedeni) , isplastificira se u kokpitu spremište-bazen koji graniči sa stjenkom doljnjeg trupa , ili se jednostavno iskoristi neki gavun , na njemu se probuše 2 rupe te stave dva ventila jedan za mehanički usis a drugi za mehanički ispust , stvar radi bezprijekorno, ne koristi struju niti se kvari , jednostavno se puste otvoreni ventili ,voda uđe do razine vodene linije sama se izmjenjuje i provjereno radi !
to je definitivno najbolji moguči sistem a razločaravajuče je to što sam ga vidio samo na jednom proizvođaču koji ga ugrađuje seriski , izgleda vrhunski,ne smeta,ne kvari se , a može se koristiti i kao gavun za automatsko brumanje !
karamba je napisao/la:amiklic1 je napisao/la:Najbolje pumpe, a ujedno i najskuplje, su membranske. Mogu radit i bez vode bez opasnosti od oštećenja. Rule je osrednja klasa kvalitete.
Osobno sam uvijek za Jabsco ako ima takav model (mislim da ovako male nema), pogotovo za kaljužu, sustav razvoda vode i slično.
Od ovih impelerskih i nema baš neke kvalitete, više manje je sve isto.
,,,
mislim da griješiš po pitanju kvalitete membranske pumpe , moj prijatelj ju ima i s njom uvjek proplemi a koštala je mislim preko 200€ dok ovu rule od 300-tinjak kn jednostavno nemožeš pokvarit , pumpe rule su izuzetno kvalitetne u odnosu na svoju cijenu !
,,,
nevezano za tekst gore , najbolji bazen za živu ješku je sljedeči : (tko radi sam brod ili ima mogučnosti ugraditi dolje navedeni) , isplastificira se u kokpitu spremište-bazen koji graniči sa stjenkom doljnjeg trupa , ili se jednostavno iskoristi neki gavun , na njemu se probuše 2 rupe te stave dva ventila jedan za mehanički usis a drugi za mehanički ispust , stvar radi bezprijekorno, ne koristi struju niti se kvari , jednostavno se puste otvoreni ventili ,voda uđe do razine vodene linije sama se izmjenjuje i provjereno radi !
to je definitivno najbolji moguči sistem a razločaravajuče je to što sam ga vidio samo na jednom proizvođaču koji ga ugrađuje seriski , izgleda vrhunski,ne smeta,ne kvari se , a može se koristiti i kao gavun za automatsko brumanje !
tomi je napisao/la:ajme koliko komplikacije
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.