Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
opus je napisao/la:Izuzetno je tesko naci timer na 12v sto je najcesca instalacija na barci. Opcija je i 220V s onim klasicnim kucnim timerima za 30 kn, ali to bi islo prekomplicirano s dva pretvaraca.
Najbolju ideju za timer za pumpu sam nasao pretvaranjem sobnog termostata koji radi na baterije u timer. Tko ima centralno doma zna o cemu govorim, uostalom:
http://www.reuk.co.uk/Use-Thermostat-as ... -Timer.htm
Druga opcija je kupiti gotov timer na 12v za cca 100kn.
manuel je napisao/la: protok (l/h) pumpe tj jeli je upaljena konstantno ili radi izmjenu nakon određenog vrimena i koliko troši pumpa struje.
ŠARUN je napisao/la:Manuel kantu sam naša na Relji u poljoprivrednom dučanu na kantunu ali mislim da je zatvorem.Neznam koje je snage pumpa i koji joj je protok mora ,to je klasična kaljužna pumpa
manuel je napisao/la:ŠARUN je napisao/la:Manuel kantu sam naša na Relji u poljoprivrednom dučanu na kantunu ali mislim da je zatvorem.Neznam koje je snage pumpa i koji joj je protok mora ,to je klasična kaljužna pumpa
Sutra ako ne buden iša na plivaricu ići ću pogledat na relju,a ako ne radi vidit ću u ostalim poljoapotekama. Obiša san pevec Baumax i druge dućane a nisan se sitija poljoapoteka a u zadnji 12 godina ostavija san tamo dva tri dobro opremljena broda.
A kad kupin kantu onda iden po pumpu a za tajmer ću zadužit prijatelja jer se on dobro kuži u elektroniku pa nek on to malo prouči.
dome je napisao/la:manuel je napisao/la: protok (l/h) pumpe tj jeli je upaljena konstantno ili radi izmjenu nakon određenog vrimena i koliko troši pumpa struje.
Pumpa je lalizas 946 l/h istovjetna je rule pumpama i troši 2.5 A/h te radi konstantno.
tramontana je napisao/la:Dome, koliko je to "konstantno", tj. koliko dugo ta pumpa smije u komadu raditi?
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.