Au jebeno .
Instalaciju moraš svu mjenjat , a ako je točno kako si napiso 11.
09. , onda će ti u mjesec dana i alu djelovi već bit dobro pojedeni . Ako je to bilo jučer na danas , onda bi se možda i mogli sačuvat . Najprije s njim vani , pa ćeš dalje vidit kako i što .
Što je moguće prije sve dobro isperi vodom . Za drvo nije rečeno da će ga trebat mjenjat . Moj je Kornat s interjerom u mahagoniju i iroku , bio u moru skoro tri mjeseca i svo drvo je i sad isto na njemu . Ništa od drva nisam trebo mjenjat , ali to ovisi i kakvo je drvo bilo i kako je bilo zaštićeno .
Motor odma isperi vodom . S njim neće bit problema . Trebat će ga rastavit , isprat i složit nazad . Ja sam moga izvadio , ispro vodom , pregledo i odma upalio . Poslije sam ga odvezao u servis i cijeloga rastavio i sredio .
Savjet - svakako dobro pregledaj ( i promijeni ) sva fonda i ventile , usise i ispuste . Ona su moguće uzrok ovome sranju .
ps . Borro , uvijek može bit i gore . Imo sam slično iskustvo ( piso sam o tome ) i vjeruj mi sve se to da sredit . Ne očajavaj . Imaš broj , zovi ako što treba