Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
primorac je napisao/la:teranavis je napisao/la:unije je napisao/la:Ni galeb stari sa krilima ili skijama ili već kojim pomagalima kao ni gull 745 nije napravljen da ima 12 milja putne brzine.
Možete vi vlasnici galeba i gullova fantazirati koješta ali po tome možeš u svaki lavor staviti 100 konja i on će ići 15 milja.
I kako onda vozite brodove ? Do prve punte opalite po gasu i onda ostatak dana ili godišnjeg vozite kao i svi ostali ===== 6 čvorova =====
Čemu uopće onda to prese----nje ?
meštre ja se nebin bas slozio stobom ovaj put ....i moj m 70 ide ...znaci mogu se vozit ko i ti 6 milja ...ali mogu i 14 dok ti nemozes ...recimo da ti netreba ali?????...isto tako ja vozim auto od 200ks ...a vozim se ko i oni sa 60ks ..naj cesce ...ali kad pozelim ili zatrebam uvjek ima gase ...to je taj odgovor ...i naravno odgovor za ljudsku pohlepu
Maestral 700 je konstruiran za motor max. snage 28 kW (sukladno HRB certifikatu).
Pitanje je, da li bilo dobro u taj auto sa 200 ks staviti V8 motor sa 500 ks, i voziti ga po ograničenjima, a ponekad onako stisbut do daske i ići jedno 320 km/h?
Naime, nazočio sam popravku glisera oštećenog dna, debelog 10 cm, unutra je takav motor (V8 sa 475 ks). Također sam vidio komad plastike kad se ugrađivao kingston na M700... jaaako tanak komad je ostao u kruni pile....
teranavis je napisao/la:u ovom mom slucaju sto se tice m 700 .....brid ima tri tone ...razna pojacanja na trupu i to je m 700 it 76 god a ne iz 2000g ...to nema veze s vezom .....a sto se tice galeba o gojem pricam ...izrlolan je brod u brod ...znaci to su dva galeba u jednom jer covjek ima 130 ks i rekao je ako igdje krcne taj brod kad on stane da ce ga tuzit ....i covjek je rekao onda brod u brod ...tako dok rezes rupu za kinston slabo ti dođe
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.