Sredozemna medvjedica viđena kod Paga

Diskusije o ekologiji, biologiji i zaštiti mora

Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori

Re: Sredozemna medvjedica viđena kod Paga

PostPostao/la raptor » 04. 09. 2008. (22:44)

T&T DENTEX je napisao/la:Pa valjda tvojoj dici triba nešto ostati ili neka se onda ona brinu o sranjima koja smo mi napravili.
Ajde ajde probratit čemo te mi tako da če ti biti ža i parangale bacati. :D

Eto i zubonja ti je lipo reka ;) Ča bi ja onda triba,neman žene niti dice(priznate :mrgreen: )pa C4 za pas i u ribe,ma neka sve potarem jerbo mi se jeba za dalje :?: A po pisanju bi reka da imaš najviše 21 godinu :lol: ako imaš više plačam janje ;)
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la raptor » 04. 09. 2008. (23:03)

Evo kako ćeš finit na kraju budeš li se dira u morskog čovika :mrgreen:
http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... 87986596a4
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la T&T DENTEX » 04. 09. 2008. (23:08)

suze mi idu na oći :lol: :lol: :lol: :lol:
A štoš sad Aurata :lol: :lol: a bar se upišaj od smija :lol: :lol:
slika
T&T DENTEX
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: kuster 550 cabin

PostPostao/la raptor » 04. 09. 2008. (23:12)

Si vidia zubonja a,ka Branko Lustig :lol: :lol: :lol:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la T&T DENTEX » 04. 09. 2008. (23:14)

Jesi vidia kako forum živne po južini. :D same pi...... nam padaju na pamet
Izgleda da če sutra jugo pojačati. ;) Ljudi laka vam noć i čuvajte se morskog čovika :evil:
slika
T&T DENTEX
Senior Member

Tip plovila: kuster 550 cabin

PostPostao/la raptor » 04. 09. 2008. (23:18)

Eto na kraju skoro izgubija glavu,pas mater :mrgreen:
http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... 384c3f4a33
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la aladin » 04. 09. 2008. (23:32)

aladin
Moderator

Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PostPostao/la lupis » 05. 09. 2008. (07:55)

Ja mislim da bi pod hitno trebalo uvest rezervat za ljude,i to oko otoka Krka.
Sad ćemo osim ovog sr@**a u Urinju i Omišlju još dobit LNG i Družbu,kako kažu jučer na dnevniku!

Sljedeće će bit uklanjanje Kornata ,Dugog Otoka i ostalih otoka zbog proširenja plovnosti,da ljudi mogu vozit tankere u tri prometna traka sa svake strane!
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la Homer » 05. 09. 2008. (08:29)

Pa svi moramo shvatiti da su nažalost LNG terminal i Družba Adria naša stvarnost. :(
Oni će se sigurno dogoditi samo je pitanje gdje. Jadransko more je specifično - zatvoreno je kod nas na sjeveru. Čisto je svejedno da li će se (NE DAJ BOŽE) dogoditi havarija u Trstu, Kopru, Veneciji ili Rijeci - najebali smo svi u svakom slučaju. Kad već moramo imati sr@**e bolje je da ga imamo u svom dvorištu gdje ga možemo donekle kontrolirati i izvući barem neku financijsku korist.
Pitanje je koliko smo mi sposobni to napraviti, a pod mi mislim na one specijalce u Zg - adresa Markov trg! :evil:
Homer
Senior Member

Tip plovila: Kvarnerplastika Vega i Honda 10 ks

PostPostao/la lupis » 05. 09. 2008. (09:10)

Homer je napisao/la:Pa svi moramo shvatiti da su nažalost LNG terminal i Družba Adria naša stvarnost. :(
Oni će se sigurno dogoditi samo je pitanje gdje. Jadransko more je specifično - zatvoreno je kod nas na sjeveru. Čisto je svejedno da li će se (NE DAJ BOŽE) dogoditi havarija u Trstu, Kopru, Veneciji ili Rijeci - najebali smo svi u svakom slučaju. Kad već moramo imati sr@**e bolje je da ga imamo u svom dvorištu gdje ga možemo donekle kontrolirati i izvući barem neku financijsku korist.
Pitanje je koliko smo mi sposobni to napraviti, a pod mi mislim na one specijalce u Zg - adresa Markov trg! :evil:

....mi?
Ko će izvuć korist?
Ti?Ja?Ko?
Daj reci najprije di si zaposlen?

Jesi se ti vozio kad Jadranskom magistralom?Ili onim novim čardakom iznad Bakra?
Sjedi ti Homere sad odmah u auto i kreni od Pećina do Jadranova,ne moraš dalje!I ne znam ako si ikad bio na godišnjem odmoru negdje kao turista,pa probaj sebe zamislit znači kao turistu koji traži čisto more i opuštajući krajolik!Di bi ti skrenuo?
Na Urinju,u Bakru,u Bakarcu,u Kraljevici,na mostu za Krk????
Ja ne bi nigdje!

E,onda još proglasite i te rezervate za razne beštije,pa se svi skupa možemo zaposlit u Janafu,Družbi,Dini,Ini itd!
Nemam ja ništa ni protiv toga,bar ću dobit godišnji u sred ljeta(ne sezone jer je neće ni bit).

Ako imaš kakvu vezu....,preporučam se već sad!

Ja bi taj LNG nasra u Mošćeničkoj dragi ili Iki,a može i Makarskoj ili sprid Dubrovnika zašto ne,pa brodovi onda neće trebat vozit do Rijeke.
Iskrca u Dubrovniku i lipo pipe-line di treba!Tako i tako se žalimo da nam je jug nerazvijen,da ljudi moraju lovit ribu s sportskim dozvolama da bi preživili!Pa eto im posla!
Još jedna dobra lokacija bila Pooreč!
lupis
Korisnik baniran

PostPostao/la Homer » 05. 09. 2008. (09:23)

Lupisu moj ja sam protiv svih tih monada u našem dvorištu, ali o meni to ne ovisi! Valjda nisi dobro pročitao ili shvatio što sam napisao! :?

O ovim sranjima se već govori godinama. Valjda znaš koliko otok Krk ima stanovnika i koliko njih se organiziralo da spriječe ovaj ekocid! Meni a vjerojatno i cijeloj javnosti taj podatak nije poznat. Poduzmite nešto. Krenite u građanski neposluh ako vam je već toliko stalo da imate netaknutu prirodu.

Jebiga, spalimo sve i vratimo se u kameno doba, onda ćemo valjda bit svi sretni! :lol:
Homer
Senior Member

PostPostao/la lupis » 05. 09. 2008. (10:25)

To "naše dvorište" je rastezljiv pojam!
Koji neposluh?Pa ko normalan može otrpit ono sr@**e od Urinja?Ja se divim onim ljudima tamo kako upoće mogu živit tamo?A kako,nemaju drugog izbora,jebi ga!
Starije generacije su bile tamo prije rafinerije,pa su se tokom godina brižni prilagodili na to gov_o a da ni sami nisu toga svjesni,a ovi mlađi koji su rođeni u nazad 30-40 godina ni ne znaju da može bit drugačije!
Jebate,gledao sam jednu barku u Podurinju,iz auta (sa zatvorenim prozorima) sam najprije pregledao di je vezana jer se dimilo na veliko,a imaš filing da si u nekom filmu jer je i sunce kroz one oblake davalo drugu svjetlost!

Ono što ne želim sebi ne želim nikome,pa ni tebi,ni nekome u Dalmaciji ili Slavoniji!
Zato ti kažem da je "naše dvoriušte jaaaako rastezljivo", i mi smo takvi da gledamo jedino svoje guzice.
Bolje tebi terminali na Krku nego meni u Rovinju ili Makarskoj!I ko će se bunit?2000 ljudi?

Da smo mi uređeni kako spada,onda se može i o tome razgovarat,ali kod nas nitko za ništa ne odgovara.
Žalimo se na kvalitetu i kupovnu moć turista,...,pa ko će normalan s malo više para doć u taj smrad???
Jedino se taj turizam miče i to po sistemu perpetomobile i bogom dane obale i mora!
Zašto terminali i dim u HR,znaju oni dobro da će tu najjeftinije proć,da će radniku moć dat sitniš umjesto plaće,da će smjet ono što se drugdije ne smije,da neće nikome za ništa odgovarat....
lupis
Korisnik baniran

PostPostao/la Homer » 05. 09. 2008. (10:43)

lupis je napisao/la:To "naše dvorište" je rastezljiv pojam!
Koji neposluh?Pa ko normalan može otrpit ono sr@**e od Urinja?Ja se divim onim ljudima tamo kako upoće mogu živit tamo?A kako,nemaju drugog izbora,jebi ga!
Starije generacije su bile tamo prije rafinerije,pa su se tokom godina brižni prilagodili na to gov_o a da ni sami nisu toga svjesni,a ovi mlađi koji su rođeni u nazad 30-40 godina ni ne znaju da može bit drugačije!

Pazi i Urinj i ona idiotska koksara u Bakru izgrađene su u vremena kad nisi ništa smio reć ili napravit kontra jer si odmah bio antidržavni element! Možeš mislit da su se onda radile studije o utjecaju na okoliš!

E sad imamo demokraciju i kunemo se u nju pa eto prilike da je provedemo u praksi! Ako nije tako onda ne znam zašto su ljudi ginuli devedesetih! Da bi se vratili na staro kad nam drugi određuju što će bit u našem dvorištu??? Prije nam je bio Beograd kriv, a sad? Možda Zagreb a uskoro i Bruxelles? Stvarno smo brižni!
Homer
Senior Member

PostPostao/la lupis » 05. 09. 2008. (10:52)

Pa nego ko nego Zagreb?
Opet smo otišli da ne kažem u PM,što se tiče oftopica,ali zna se(!) ko je kriv,jednima se grade ceste i marine sve u šesnajst,drugima
terminali sr@**a!
Pusti sad ča je bilo prije,bilo je ča je bilo,nije ti to valjda mjerilo?

Ako će ti bit lakše,sumnjam da bi i ovi "drugi" danas postupili drugačije!

Aj uživaj!
lupis
Korisnik baniran

PostPostao/la Homer » 05. 09. 2008. (10:55)

Ma slažem se ja s tobom! Evo sad ćemo i pivo popit, onako virtualno! Živio! ;)
Homer
Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.