Homer je napisao/la:Pa svi moramo shvatiti da su nažalost LNG terminal i Družba Adria naša stvarnost.
Oni će se sigurno dogoditi samo je pitanje gdje. Jadransko more je specifično - zatvoreno je kod nas na sjeveru. Čisto je svejedno da li će se (NE DAJ BOŽE) dogoditi havarija u Trstu, Kopru, Veneciji ili Rijeci - najebali smo svi u svakom slučaju. Kad već moramo imati sr@**e bolje je da ga imamo u svom dvorištu gdje ga možemo donekle kontrolirati i izvući barem neku financijsku korist.
Pitanje je koliko smo mi sposobni to napraviti, a pod mi mislim na one specijalce u Zg - adresa Markov trg!
....mi?
Ko će izvuć korist?
Ti?Ja?Ko?
Daj reci najprije di si zaposlen?
Jesi se ti vozio kad Jadranskom magistralom?Ili onim novim čardakom iznad Bakra?
Sjedi ti Homere sad odmah u auto i kreni od Pećina do Jadranova,ne moraš dalje!I ne znam ako si ikad bio na godišnjem odmoru negdje kao turista,pa probaj sebe zamislit znači kao turistu koji traži čisto more i opuštajući krajolik!Di bi ti skrenuo?
Na Urinju,u Bakru,u Bakarcu,u Kraljevici,na mostu za Krk????
Ja ne bi nigdje!
E,onda još proglasite i te rezervate za razne beštije,pa se svi skupa možemo zaposlit u Janafu,Družbi,Dini,Ini itd!
Nemam ja ništa ni protiv toga,bar ću dobit godišnji u sred ljeta(ne sezone jer je neće ni bit).
Ako imaš kakvu vezu....,preporučam se već sad!
Ja bi taj LNG nasra u Mošćeničkoj dragi ili Iki,a može i Makarskoj ili sprid Dubrovnika zašto ne,pa brodovi onda neće trebat vozit do Rijeke.
Iskrca u Dubrovniku i lipo pipe-line di treba!Tako i tako se žalimo da nam je jug nerazvijen,da ljudi moraju lovit ribu s sportskim dozvolama da bi preživili!Pa eto im posla!
Još jedna dobra lokacija bila Pooreč!
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.