T&T DENTEX je napisao/la:Pa valjda tvojoj dici triba nešto ostati ili neka se onda ona brinu o sranjima koja smo mi napravili.
Ajde ajde probratit čemo te mi tako da če ti biti ža i parangale bacati.
Eto i zubonja ti je lipo reka
![Namiguje ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Zelenko :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Pitanje :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Smije se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Namiguje ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
T&T DENTEX je napisao/la:Pa valjda tvojoj dici triba nešto ostati ili neka se onda ona brinu o sranjima koja smo mi napravili.
Ajde ajde probratit čemo te mi tako da če ti biti ža i parangale bacati.
Homer je napisao/la:Pa svi moramo shvatiti da su nažalost LNG terminal i Družba Adria naša stvarnost.![]()
Oni će se sigurno dogoditi samo je pitanje gdje. Jadransko more je specifično - zatvoreno je kod nas na sjeveru. Čisto je svejedno da li će se (NE DAJ BOŽE) dogoditi havarija u Trstu, Kopru, Veneciji ili Rijeci - najebali smo svi u svakom slučaju. Kad već moramo imati sr@**e bolje je da ga imamo u svom dvorištu gdje ga možemo donekle kontrolirati i izvući barem neku financijsku korist.
Pitanje je koliko smo mi sposobni to napraviti, a pod mi mislim na one specijalce u Zg - adresa Markov trg!
lupis je napisao/la:To "naše dvorište" je rastezljiv pojam!
Koji neposluh?Pa ko normalan može otrpit ono sr@**e od Urinja?Ja se divim onim ljudima tamo kako upoće mogu živit tamo?A kako,nemaju drugog izbora,jebi ga!
Starije generacije su bile tamo prije rafinerije,pa su se tokom godina brižni prilagodili na to gov_o a da ni sami nisu toga svjesni,a ovi mlađi koji su rođeni u nazad 30-40 godina ni ne znaju da može bit drugačije!
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.