Sredozemna medvjedica viđena kod Paga

Diskusije o ekologiji, biologiji i zaštiti mora

Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori

Re: Sredozemna medvjedica viđena kod Paga

PostPostao/la riberer » 04. 09. 2008. (21:28)

Aurata je napisao/la:Pa treba i zaradit za život od nečega :?:

slika slika slika

T&T DENTEX je napisao/la:Aurata . Evo taman sam ti tija postati svakakve gadosti ali sam se suzdrža jer bi samo uvridija tebe a sebe osramotija.
Daj nije moguče da tako razmišljaš , to je stvarno sebično i totalno primitivno .
ako bolje promisliš prominit češ mišljenje sigurno.

slika slika slika
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la Aurata » 04. 09. 2008. (21:48)

ja ne znam kako vi živite, al ja živim od ribe. To mi je posal, ako vam se to ne sviđa onda me možete jedino torpedirat :!:
Aurata
New Entry

PostPostao/la lupis » 04. 09. 2008. (21:49)

Pa i ja mislim bi ta MM S OBZIROM U KAKVOJ DRŽAVI ŽIVIMO
živimo bilo bolje da je nema i samo zbog toga!A mislim da je i Aurata tako što mislio!

Neka blago živi ,neka se razmnožava,to znači da ima ča jist(a jede valjda ribu),da je more čisto i td,ali ne na način da se kao što je na Malom Lošinju slučaj s dupinima proglašava rezervat.
Kod nas je svaki qr@c u svom rezervatu,ovi političari dobiju na taj račun par punti u EU,a mi ljudska stvorenja moremo prekapat kante za smeće u međuvremenu!

Bilo bi idealno kad bi MM imala svoj rerzervat i kad to na svojoj koži ne bi osjetili ribari!To da svakako,samo to nećete gledat u HR.

Aurata,napisao si najjasnije ča more bit,samo to rijtko ko ovdi shvaća,ovdi se pretežno misli da su profesionalni ribari štetočine,i svi imaju neki drugi posal a brine ih u stvari samo ako će druge godine kad dođu na godišnji imat ča slikat za forum!
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la Aurata » 04. 09. 2008. (22:01)

pa jasno. U hrvatskoj se sve zaštičuje osim čovika. Neka mi netko odgovori što če nama ta medvjedica? Hoće li turisti plačat da je slikavaju? hočemo li nam dat nešto? samo če nam uzimat, zabranjivat ribolov. a i ono malo šta imamo će nam pojist. hoće li nam plačat odštetu za to?
Aurata
New Entry

PostPostao/la raptor » 04. 09. 2008. (22:05)

Aurata je napisao/la:Pa treba i zaradit za život od nečega :?:

Ma pomalo mileni,ako si ti profesionalac onda te moren razumit,a ako si spoprtski ka recimo mi ostali onda fak of sa bedastočama ;) Kupiš pravi brod,otvoriš obrt i greš lovit di te volja pa te neće jebavat morski čovik :!: A ako je područje proglašeno rezervatom onda nemaš ča tamo lamantirat :!: Najbolje bi bilo kad bi svi mi ignorirali pravila i u Kornatima i svi tamo u ribe,a jok braco :!: Od frenda mi je jednom pokojni tast reka da zašto san protiv izgradnje objekata u zaštićenim zonama(inaće je isti napravia tri bespravna objekta)a ja mu velim,znači ti si pametan ča si napravija oni objekti a ja blesav ka qr@c ča nisam ,a imam zemlju u istom području i to 50 metara od navedenih objekata:o Ako pravila i zakoni važe,onda važe za sve bez iznimaka.
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la lupis » 04. 09. 2008. (22:10)

E Raptore a jesi ti čuo za rezervat dupina kod Malog Lošinja?Kome je to palo na pamet,nekome ko dobija plaću i kad ne radi,i moreš bit i prfesionalac 100 puta tamo nema lova!
I ča sad?

A i ovo na Kornatima mi nije baš ćaro jer se time nisam bavio,ko tu smije a ko ne smije lovit?
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la Aurata » 04. 09. 2008. (22:15)

sportaši šta prodavaju se trebaju istrebit zajedno sa medvjedicom. policija ne radi ništa da ih zaustavi, kad si čuo da je neki sportaš kažnjen da je proda ribu? a ima ih više nego ribe.
Aurata
New Entry

PostPostao/la raptor » 04. 09. 2008. (22:17)

Aurata je napisao/la:pa jasno. U hrvatskoj se sve zaštičuje osim čovika. Neka mi netko odgovori što če nama ta medvjedica? Hoće li turisti plačat da je slikavaju? hočemo li nam dat nešto? samo če nam uzimat, zabranjivat ribolov. a i ono malo šta imamo će nam pojist. hoće li nam plačat odštetu za to?

MOLIMMMMMM :o Ča ćemo onda pobit i potamanit sve krave ili svinje pošton večinu uvozimo :o A šta se tiće medvjedice,pa bolje da ona preživi nego ti koji pariš u našem društvu ka kolateralna žrtva :mrgreen: Ko je Aurata ili Raptor :?: dva potrošna kurca od danas do sutra a morski čovik je za budučnost,na nesriću devastiran i dezintegriran od likova kakvi smo ja i ti :evil:
Kad bi se radilo o tome dali da ja opstanem ili morski čovik ja biran NJEGA :!: ON se more prehranit jedino lovom ribe a ja i ti ne ;)
Ja recimo moren proć šljakat na bauštelu a ON ne,moren ić vadit nuklearni otpad zubima u Krško ON ne,moren proć vozit kombajn u Slavoniju ON ne,jel tribam dalje sr@t oli NE :mrgreen:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la riberer » 04. 09. 2008. (22:21)

Ako bismo pokušali ostati na temi, najjednostavnije gledanje na stvar je slijedeće:

Stavite se u položaj medvjedice !

U dogledno vrijeme (slikovito govoreći, naravno) bi mogao u novinama osvanuti naslov:

"Aurata viđen kod Dugog otoka"
Jedan od posljednjih primjeraka ... itd

Što manje publiciteta i "Živi i pusti živjeti" ;)
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
riberer
Moderator

PostPostao/la raptor » 04. 09. 2008. (22:27)

lupis je napisao/la:E Raptore a jesi ti čuo za rezervat dupina kod Malog Lošinja?Kome je to palo na pamet,nekome ko dobija plaću i kad ne radi,i moreš bit i prfesionalac 100 puta tamo nema lova!
I ča sad?

A i ovo na Kornatima mi nije baš ćaro jer se time nisam bavio,ko tu smije a ko ne smije lovit?

Čuja san za ti rezervat i ča :?: Ako tamo nema lova vonda nema :!: Jel zabranjeno opljačkat banku ili poštu :?: je brate mili :mrgreen:
A kome je to palo na pamet :?: pa valjda onima ča im je stalo :mrgreen:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la Aurata » 04. 09. 2008. (22:29)

ja živin danas.kasno je za promjene. a o tome što če biti u budučnosti to me ne bi tebalo bit briga pošto me tada neče ni bit. to neka se brinu oni koji tada budu.
kad bi bilo birat između tebe i nje ja bi izabra tebe jer si čovik i treba bi imat neka prava na život. ne bi ima ništa protiv medvjedice da recimo stoji na jednom mistu po mogučnosti kornati.ko bi je natira da bude samo tamo? al šta kad se razmnože?
Aurata
New Entry

PostPostao/la T&T DENTEX » 04. 09. 2008. (22:33)

Pa valjda tvojoj dici triba nešto ostati ili neka se onda ona brinu o sranjima koja smo mi napravili.
Ajde ajde probratit čemo te mi tako da če ti biti ža i parangale bacati. :D
slika
T&T DENTEX
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: kuster 550 cabin

PostPostao/la riberer » 04. 09. 2008. (22:34)

Aurata je napisao/la:ja živin danas.kasno je za promjene. a o tome što če biti u budučnosti to me ne bi tebalo bit briga pošto me tada neče ni bit. to neka se brinu oni koji tada budu.

Eee, moj Aurata ... biti će onaj sa tvog Avatara, pa će reći : "Da je moj stari bio malo drugačiji i ja sam mogao/gla vidjeti medvjedicu živu, a ne ovako, sa slika."
riberer
Moderator

PostPostao/la raptor » 04. 09. 2008. (22:39)

Aurata je napisao/la:ja živin danas.kasno je za promjene. a o tome što če biti u budučnosti to me ne bi tebalo bit briga pošto me tada neče ni bit. to neka se brinu oni koji tada budu.
kad bi bilo birat između tebe i nje ja bi izabra tebe jer si čovik i treba bi imat neka prava na život. ne bi ima ništa protiv medvjedice da recimo stoji na jednom mistu po mogučnosti kornati.ko bi je natira da bude samo tamo? al šta kad se razmnože?

Pa kad živiš za danas onda tumorov utoku za pas pa napad na ZAP i boli te kara ča će bit sutra :mrgreen: rišija si brigu oko perja i situiranosti ako te ne uvate :lol: Ako te i uvate opet te zabole kara jer će se opet neko pobrinut zate :mrgreen: Ma dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :!: :evil:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la Aurata » 04. 09. 2008. (22:42)

ja nikad nisam vidio živu medvjedicu u 49 godina života. niti me zanima. a i zašto bi je gledao? šta imam od toga da je vidim? samo bi se zabrinuo za svoju i budučnost svoje dice ako budu mislili lovit ribu,a nadam se da neće.užitak mi je gledat stine i zvizde.
a mišat ovo sa napadom na ZAP je glupo.pa radim sve pošteno
Aurata
New Entry

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.