Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
surfer je napisao/la:Ja i frend smo ju vidili u drugom mjesecu kod Pule, kad smo gledali und adriatik kako gori, malo dalje ju je vidio njegov brat prošle godine, kod Kamenjaka su ju slikali, bilo na njuzima...
lupis je napisao/la:Ljudi ,šta vam je ,ne spominjite tu beštiju,želite da vam proglase rezervat za nju???Nećete smjet ni na kupanje a kamo na ribe!
Ajde muč,nema toga nigdi!
Aurata je napisao/la:ako se vrate ko ce vise moc bacit parangal
raptor je napisao/la:Pa bolje da se vrati morski čovik nego da ti ili neki drugi kalajete parangali i plašite plemenitu beštiju Oli ni mora i mista za kalavat Ča bi onda ovi moji giričari tribali potamanit dupini jerbo in razjebaju mriže Malo razmisli prije nešto napišeš
raptor je napisao/la:Aurata je napisao/la:ako se vrate ko ce vise moc bacit parangal
Pa bolje da se vrati morski čovik nego da ti ili neki drugi kalajete parangali i plašite plemenitu beštiju Oli ni mora i mista za kalavat Ča bi onda ovi moji giričari tribali potamanit dupini jerbo in razjebaju mriže Malo razmisli prije nešto napišeš
Aurata je napisao/la:Hočeš reč da je tebi draže vidit da ta beštija jede ribu sa mog parangala nego da ja imam za školovat dicu?
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 57 gostiju.