Kamik je napisao/la:Evo iz prve ruke par informacija.Imam tohatsu tldi 50 ks.Kupujem originalno ulje tohatsu tcw3 sintetičko 1L/60 kn.Tohatsu za razliku od eteca ima ugrađen spremnik ulja unutar kape kapaciteta 2L što je dosta praktično i nema potrebe za ugradnju spremnika ulja na brodu koji će samo zauzimat mjesto.Podmazivanje regulira procesor a ugrubo iznosi oko 2% ka i kod ostalih dvotaktnih motora ovisnoi o načinu vožnje.Ukratko sa jednim spremnikon ulja može se izvozit i do 100 litara goriva.Kad razina ulja padne na 3 deca pali se alarm (lampica i zvučni) 3 puta svako 2 minute.Ako se ne dolije procesor sam smanjuje okretaje ne dopuštajući oštećenje motora.Ista stvar je u slučaju porasta temp ili pada napona na akumulatoru.Koristin akumulator od 100 ah i nema nikakvih problema već 5 godina.Može se podešavat broj okretaja preko ključa pa najmanji gas može bit 700,800 ili 900 okretaja,dobro je za panulu.Potrošnja mu je stvarno niska i po tome pitanju etec mu ne može konkurirat a bez problema se može nosit i sa četverotaktnim motorima.Oni koji govore da je nemoguće da troši manje od četverotaktnih varaju se jer ne znaju šta je tldi.Mislin da je to jedan od najboljih izbora u klasi 50 ks jer je lakši od četverotaktnih mrcina,ima samo 90 kila,jednostavan za održavanje i korištenje,iznimno pouzdan motor i uz normalno korištenje nepoderiv
Nebi htjel biti bezobrazan ali 2 post na forumu sa toliko informacija mi uvijek lagano vuce na trgovca doticnog proizvoda