škampi-kako ih ne upropastiti

Tisuću načina dobre kuhinje

Moderatori/ce: tramontana, Moderatori

Re: škampi-kako ih ne upropastiti

PostPostao/la škampar » 14. 09. 2009. (18:00)

Shvatili smo bit .Niko ne osporava tvoje znalačke informacije,hvala na edukaciji. :roll:
škampar
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: elan 22 fl

PostPostao/la morski konjic » 14. 09. 2009. (22:47)

pa mogao bih i tebe podučiti...npr. neznam dali kao škampar uopće znaš koliko škamp ima nogu ??koliko su im duboki tuneli,kolike su zajednice i kada izlaze van tunela,koliko se često mrijeste i koliko im treba da narastu na 100 gr.,...ako želiš edukaciju priznaj da ne znaš pa ti mogu pomoći a ako vrtiš očima onda je sigurno da ti to sve znaš pa je u redu..ionako pričamo o hrani.....ima fora kod posluživanja škampa gdje je sve na mjestu a meso repa je van oklopa tako da konzument ne mora prljati i špricati uokolo...budem fotkao ...sline će curiti..
more i samo more
morski konjic
Member

PostPostao/la škampar » 15. 09. 2009. (07:19)

Još jednom zahvala na edukaciji a i na procjeni moje stručnosti.Napisao sam još toga pa izbrisao ... Forum ne služi za to.. Pošto je rijeć o HRANI dobar tek. :clap:
škampar
Member

Tip plovila: elan 22 fl

PostPostao/la porer » 15. 09. 2009. (08:34)

Joooj, opet hepo kocke. Moj škampar, Morski Konjic ti je plaha i nervozna životinja, ja bih ga prije nazvao morski leptir :Cool34: Ne obaziri se previše...
porer
Old Senior Member

Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la Strici » 15. 09. 2009. (13:42)

morski konjic je napisao/la:pa mogao bih i tebe podučiti...npr. neznam dali kao škampar uopće znaš koliko škamp ima nogu ??koliko su im duboki tuneli,kolike su zajednice i kada izlaze van tunela,koliko se često mrijeste i koliko im treba da narastu na 100 gr.,...ako želiš edukaciju priznaj da ne znaš pa ti mogu pomoći a ako vrtiš očima onda je sigurno da ti to sve znaš pa je u redu..ionako pričamo o hrani.....ima fora kod posluživanja škampa gdje je sve na mjestu a meso repa je van oklopa tako da konzument ne mora prljati i špricati uokolo...budem fotkao ...sline će curiti..

Meni osobno je potpuno svejedno ima li škamp 10 nogu ili ne, dubina tunela i brojnost zajednica, jer očito onaj koji to zna misli samo na guz**u i kako je napuniti, eventualno usrati gače kad ih se naždere.
Bio bih najradosniji kad bi taj svoje znanje upotrijebio tako da škampi bude sutra puno više nego ih danas životari.
A još radosniji kad bi mnogi od vas shvatili gdje smo danas i kakav nam je život u moru; da bi vam djeca bar nešto od onoga divnog nekadašnjeg vidjela u živo. :(
Strici
Senior Member

Tip plovila: Westerly 31 Kech Volvo MD2B, Leisure 17 KK

PostPostao/la gavijal » 01. 10. 2009. (15:09)

škampi nemogu nikak biti loši. Volim ih na žaru, buzari, sirove , ma svakakvi su fini
gavijal
Senior Member

Prethodna

Natrag na Mediteranska kuhinja

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.