miljacc je napisao/la:mislim da sam kompetetan za dati prijašnje odgovore jer vozim oba i još neke sa strane. na žalost nije samo da možeš kupiti dva renola za cijenu mercedesa već ti ostane i za nakoliko bakana. Inače nije samo a klasa povlačena. sa prijašnjom e klasom je pozvoa hitno u servis jer se radilo o potencialno smrtonosnom greškom pa je tako povučeno na sevis 1400 auta a prodano je 900. dobro piše više ih je došlo na intervenciju nego je prodano. o tome su posale i novine. Ali oprostite što sam svojim komentarom odveo na krivi put pa predlažem da se vratimo na Bakan 5 cabin. Kažu mi u Ris-u da gumenjak možena jače more od isto duge plastične brodice. Dali je to istina?
Gumenjaci, kad ih malo naučiš vozit, su maritimno superiorniji od bilo kojeg plastičnog broda sličnih dimenzija! Viruj mi jer sam poslovno vezan za gumije već 2 godine i kad bi ti priča po kakvom sam moru plovija napali bi me da serem! Jedini problem kod manjih gumica šta nisu za dicu, kad je teže more, ili one šta bi tili komod od doma prinit na brod. Ali ako se mora birat između otvorenog glisera i gumenjaka, gumenjak je mekši na valu, brži, ekonomičniji, stabiliniji... Plastika bi imala smisla jedino ako bi imala kabinu