Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
primorac je napisao/la:Epocon 88? Ako ćeš brod raditi od betona, da.
domagoj je napisao/la:Naravno, ako ti treba nešto malo zaljepiti nećeš kupovati pakiranje od 1,5 kg. Ali ako ti trebaju veće količine, to u špricama je skupo, a i problem je što nema punila, pa ne možeš mijenjati gustoću, što je bitno kod ljepljenja na neravne podloge. Koji ti je to hard primer (ako je od Hempela onda je light)?
BWRGS75 je napisao/la:Hvala još jednom znam da je S&G tehnika, ali još uvijek mislim da je u osnovi barem volumno brod rađen od šperploče koja je drvo ako ne vjeruješ uzmi komad i zapalite je bacite je u vodu provjerite dobro ima li godove. Lijepo sam postavio pitanje i dobijem komentar koji nema veze sa mojim pitanjem. Iako sam u prijašnjim Vašim postovima vidio da jako dobro poznajete materiju S&G i čitaj "surfam i copy paste" još mi je više upala u oko Vaša potreba za dokazivanjem i svađanjem uzrokovana neznam ni ja sa čime.
Ako pogledate prema vrhu ekrana malo gore piše kao naslov teme ZAŠTITA DRVETA EPOXY SMOLAMA a o tome se upravo radi u samogradnji brodova od šperploča koji su drveni i svaki potencijalni samograditelj i iskusni dakako če pročitati odgovore u ovoj temi stoga sam napisao ovo pitanje ovdje.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.