.....preskočio si prvi dio onog ča sam napisao....
Ovo mora bit Prugasta Jedrilka,i ja imam neki filing,isto ko i onomad s Larusom!
Šteta samo ča ni Slovenka!
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
unije je napisao/la:ima tu istine evo kažu da se i slavni režiser Hičkok zna oblačit u žensku pa zabavljat okolo. Meni to izgleda da se niki od ovih likova sa foruma "obuka" i sad ka nju ništo interesira
i znaš šta mi je čudno nije ni spomenula m700. mislim nije da san se ofendrija ali ipak se drži ovih jačih marki
unije je napisao/la:slušaj sirena ja sam ti muški šovinist, dalmatinac i volin lovit lignje
eto i šansa je da si ti žensko je 0,000001 posto
sorry ali to je moje mišljenje. pokaži šapu da znamo ko si !
unije je napisao/la:e a admiral Tegetof je sa mojin nonon pija bevandu na Radeckome prije viške bitke
unije je napisao/la:Bez zajebancije moj pranono je bija na Radeckome u marini mislin oko 5 godina. i ja ti iman njegovu dolamicu sa original botunima još u dobrom stanju. A pija je sigurno sa tin admiralima i oficijalima. Pravija je bačve u svom mistu i bija od zanata. Jedini bačvar u kraju.
Ja ti se nikad ne kladin otkad sam ka dite izgubio okladu na Njemačka - Jugoslavija na svjetskom u Njemačkoj kad je bilo 1973. Kad je igra Bekenbauer, Miler...
unije je napisao/la:A lupis ča si stavio sliku svoje kabine ? ka da će ženska past na to malo mahagona ča se vidi
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.