Nije me dugo bilo na ovom forumu i sad vidim da je Ivek kupio brod. Čestitam Ivek.
Imaš dobar motor i dobru nogu za taj brod, ne kužim zašto to ne popraviš i izbjegneš sve ove peripetije sa motorom.
Imaš gliser koji je predviđen da glisira, sve drugo je svetogrđe i brod nije napravljen za to. Kažeš da ti brzina nije bitna, vjeruj mi da je, imaš više izbora i sigurnosti, kad dolazi frka stisneš gas i za kratko vrijeme si u sigurnosti neke uvale ili veza u mjestu. Sa 6-7 čvorova sve moraš unaprijed planirati. Znao sam si unaprijed isplanirati cijeli godišnji i za 15 godina na jedrilici sam svega par puta ispunio plan i to radi brzine. Sada kada imam gliser nemam problema sa time.
Tebe na kraju krajeva nitko ne tjera da pičiš 20 čvorova, smanji gas i vozi koliko želiš. Ti kupuješ jurilicu u koju silom želiš ugurati motor od fičeka a kad dođe frka prvi puta češ zažaliti što ne možeš ploviti brže! Moj ti je savjet kao početniku da središ tip top taj motor i ništa ne pili za prvu sezonu, odradi sezonu i izguštaj se, tek nakon sezone ćeš vidjeti što ti treba a što ne, vjeruj mi da ti sada ne znaš ni 10% što ti je bitno a što nije. Nakon sezone skupite svi kao obitelj zajedno dojmove i odluči što dalje, možda zaključiš da trebaš veči brod, vjeruj mi sa nikakvim piljenjem po tom brodu nečeš napraviti nešto bolje a ubiti ćeš se ko magarac od posla, na kraju krajeva tko će ti kupiti taj brod kada ga budeš prodavao. Nadogradnjom kabine narušavaš maritimne karakteristike broda! Ukoliko se odlučiš prodati original uređeni brod sa ovim motorom i pogonom možeš dobiti uvijek više novaca od neke sumnjive nadogradnje.
Kaj se desilo sa tim motorom, kaj je riknulo?