porer je napisao/la:Ivek josey jest malo impulsivan ali vjeruj mi on plovi na brodovima koje ti ni na slikama nisi vidio a kamoli uživo. I prestani soliti pamet po forumu ljudima sa iskustvom a ti ga imaš (za sada) samo na gumenjaku ili na labudici.
Smanjite svi skupa malo doživljaj.
P.S. Moja Yamaha jutros upalila iz prve. Kao i svaki put. Oplovio sam đir po Medulinskom zalivu, ulovio kilo lignji i forum mi uopće nije pao na pamet. Jebiga očito ne znam guštati.
P.P.S. Moja Yamaha sinoć upalila iz prve. Kao i svaki put. Oplovio sam đir po Medulinskom zalivu, ulovio kilo lignji i forum mi uopće nije pao na pamet. Jebiga očito ne znam guštati.
P.P.P.S. Moja Yamaha jučer ujutro upalila iz prve. Kao i svaki put. Oplovio sam đir po Medulinskom zalivu, ulovio kilo lignji i forum mi uopće nije pao na pamet. Jebiga očito ne znam guštati.
P.P.P.P.S. Moja Yamaha preksinoć upalila iz prve. Kao i svaki put. Oplovio sam đir po Medulinskom zalivu, ulovio kilo lignji i forum mi uopće nije pao na pamet. Jebiga očito ne znam guštati.
P.P.P.P.P.S. Moja Yamaha prekjučer ujutro upalila iz prve. Kao i svaki put. Oplovio sam đir po Medulinskom zalivu, ulovio kilo lignji i forum mi uopće nije pao na pamet. Jebiga očito ne znam guštati.
.
.
.
.
.
.
.
.
tako i triba, i svaka ti cast, i ne ne zajebavam se!
Ako nekoga zanima kolko košta ovakav prijevoz slobodno se javi na pp.
bravo za tebe
jesi vidija kako san zna da je bali
nego nisi mi odgovorija, ja san prekucer bija na moru, po ovom prekrasnom vrimenu, sa 2x 600ks, i bas san slika par kajića koji su lovili i to dobro mora je bilo.
disi ti bija? isprid kamina sa laptopom u krilu skuplja nauticko iskustvo i meni tipka da neznan nista?
jel ti triba slika? ako je stavin oces opet ignorirat ko inace?
i bas san slika par kajića koji su lovili i to dobro mora je bilo.
napravija si bombastican post kako vise nema uvoza iz italije, kad ono ni blizu istini.
A i ne kontan, sta reklamiras svoju firmu?