lupis je napisao/la:Nepotrebno....
Ko da minjaš broj na brodu..
... oma si se namusija .. jut si na'me ?
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lupis je napisao/la:Nepotrebno....
Ko da minjaš broj na brodu..
beba je napisao/la:Neki dan sam ugradija vetusa 42 u svoju gudu
i na 1800 okretaja idem 7.2-7.5 kt. To mi je putna,a pun gas nisam probao jer je motor nov i nemam potrebu za tim, ovo mi je extra nakon Volva od 14 ks
beba je napisao/la:beba je napisao/la:Neki dan sam ugradija vetusa 42 u svoju gudu
i na 1800 okretaja idem 7.2-7.5 kt. To mi je putna,a pun gas nisam probao jer je motor nov i nemam potrebu za tim, ovo mi je extra nakon Volva od 14 ks
Pošto motor u leru nije moga priko 2450 okretaja,sinoc smo laserom izmirili okretaje na radilici i naravno da okretomjer nije dobro baždaren. Pokaziva priko 450 manje. Tako da nisam na 1800 isa 7.5 vec
je to na 2250. Sad je naštimano i sve je po manualu. Ista stavar u prijatelja. Izgleda da motori iz tvornice dolaze sa obrtomjerom koji pokaziva ofrljre.
beba je napisao/la:Neki dan sam ugradija vetusa 42 u svoju gudu
beba je napisao/la:Pošto motor u leru nije moga priko 2450 okretaja,sinoc smo laserom izmirili okretaje na radilici i naravno da okretomjer nije dobro baždaren. Pokaziva priko 450 manje. Tako da nisam na 1800 isa 7.5 vec
je to na 2250. Sad je naštimano i sve je po manualu. Ista stavar u prijatelja. Izgleda da motori iz tvornice dolaze sa obrtomjerom koji pokaziva ofrljre.
beba je napisao/la:Ide isto ko i prije,na fulu 10knt,putna 7,5 na 2200 plus minus 50 okretaja
beba je napisao/la:Točno tako,sad u leru ima deklarirane okretaje,prije nije ima. U vožnji ga nisam isproba,ali sad ce ic 7.5 na 2200.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.